maanantai 30. tammikuuta 2012

HAASTE RAIJA A:lta

Jos minulla olisi kaikki maailman rahat, mitkä viisi tärkeintä kohdetta hankkisin ilman materiaalisyyllisyyttä?
Kerran jo vastasinkin samaiseen haasteeseen, mutta vastaan vielä. Vastaan nyt hieman vakavammalla mielellä.

1. Antaisin rahat uuden lastensairaalan saamiseksi Hooforssiin tai vaikkapa johonkin muuhun kaupunkiin keskemmälle Suomea. Kun kerran kukkenhaimiin riittäisi rahat, mutta ei lastensairaalan korjaamiseen.

2. Antaisin lapsilleni senverran, että pääsisivät asuntoveloistaan vapaiksi (vaikka en tiedäkään onko se hyvä idea, voi olla että olisi kuitenkin parempi selviytyä itse...ihan vain elämän kannalta) Auttaisin ainakin rahallisesti.

3. Antaisin rahaa erilaisiin eläintensuojelu kohteisiin. Kustantaisin valvojat, jotka pitäisivät huolen, että varat käytetään siihen mihin olen tarkoittanut. Minä sitten valvoisin näitä valvojia.

4. Jättäisin ansiotyöni

5. Kulkisin maailmalla, jos vain olisi muuten mahdollista.

Ensiarvoisen tärkeä toivomus olisi, että kaikki läheiseni saisivat terveen ja hyvän elämän, mutta siihen en kai rahoinenikaan voisi vaikuttaa.

En nyt toista kertaa jatka haastetta eteenpäin.

Tämän postauksen lopuksi kiittelen taas kukkasin kaikkia kommenttien jättäneitä ja uusia lukijaksi liittyneitä. Ei muuta kuin tervetuloa! Toivottavasti Mörököllöttely jaksaa kiinnostaa.

Arpajaisetkin lähestyy. Niistä myöhemmin :)

Kuvassa Lehtosinilatva, Polenium 'Apricot delight'

2 kommenttia:

  1. Kiitos.Hyviä ja tarpeelisia haaveita.Totta on ettei raha "ratkaise" eikä sitä onnea tuo jollei ihminen itse sitä löydä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta blogissani, hyppäsin heti tänne vastavierailulle ja ihastuin! Kovasti on yhteisiä intressejä :)
    Laitan siis blogini omaan listaani ja tulen taas, mutta jostain kumman syystä vierastan noita lukija-listoja eikä tapani olekaan itteeni sinne tuupata. Mutta käymään tulen silti!

    VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)