sunnuntai 15. tammikuuta 2012

SÄHKÖÄ

Jokainen lienee kuullut kehotuksen "korjaa toki vanhat sähkölaitteesi itse" Minä olen tätä noudattanut ja korjannut tämän Carmenin muutamaan kertaan. Hienosti sillä on kiharat tullut. Kerroin työpaikalla palokoulutuksessa  koulutusta pitävälle palopäälliköllekin tämän ;) Hän kyllä ymmärsi, heh. Nyt siinä on vastuslanka poikki, eikä se toimi, pitäis kai korjata ;)

Tämä Carmen on ensimmäisiä Suomeen tulleita malleja. Sittemminhän siitä tuli myös isompia malleja. Tämä  on vuodelta 1963, jolloin niitä tuli Suomeen ja vanhin siskoni oli niiden edustajana. Kun minä sain nämä rullat, niin mullakin kävi kylän tädit laitattamassa kiharoita. Telkkarissa pyöri mainos "Paras keksintö sitten kamman"

6 kommenttia:

 1. Hihii, mulla nuo samat rullat - ja hyvin rulettaa ;-))

  VastaaPoista
 2. Sinähän olet ehtinyt täällä postailemaan, vaikka kuinka ja paljon!
  Vai Carmenit pitäisi taas viritellä tehtäväänsä. Enpä ole Carmeneita tarvinut, vaan päinvastoin..
  Minullä nääs luonnostaan kiharat ja lapsena melkein afrot ja kyllä häpesin niitä. Nyttemmin ovat loivenneet kiehkurani ja lisää vieläpä suoristan suurilla rullilla, hih!

  Upea tuo tammikuu-kuva!! Miten aina onnistutkin tunnelmia tallentamaan. Taitoa sen täytyy olla!

  VastaaPoista
 3. Niitähän oli myös kuumassa vedessä lämmitettäviä : D

  VastaaPoista
 4. Hui...älä itse enää virittele Garmeniasi...

  VastaaPoista
 5. Kiitos osallistumisesta Carmenkeskusteluun. Kiva nähdä, että jollain toisellakin on yhtä vanhoja. On mullakin uudemmatkin lämpörullat, mutta ne eivät kestä kovinkaan kauaa, kun niistä kuluu pintasametit puhki. Muuten ne on kyllä ihan jees.
  Kiitos Nina valokuvan kehuista. Satuin vain näkemään hetken, joka piti ottaa talteen. Parhaiten onnistun kaikilla manuaaliasetuksilla ja jalustalla. Etkä sinä jää ainakaan huonommaksi tunnelmien kuvaajana ;)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)