perjantai 24. helmikuuta 2012

KEVÄÄN KAIHOA

Kiitokset uusille lukijoille, Tervetuloa joukkoon, toivottavasti viihdytte :)

Kevättä tunnutaan kaihoavan jo monessa blogissa. Lisätäänpä sitä hieman. Pidetään tällainen kalluppi : ) Mitä keväistä kukkaa kaihoat eniten?? Onko se rentukka, vuokot, skillat, tulppaanit, narsissit, orvokit, krookukset  vai mitkä??? Teen joku päivä yhteenvedon vastausten perusteella. Ensimmäiset kukathan tuolla kukkivatkin jo parhaillaan. Monet puut ovat jo aloittaneet kukinnan ;) Pajut ovat kukkineet jo syyspuolella :D

                                           Kevätkaihonkukka

Sinivuokkoja


Krookuksia


9 kommenttia:

 1. Eka leskenlehti saa iloiseksi, mutta ihanimpia kevätkukkia ovat kaikenkirjavat tulppaanit.

  VastaaPoista
 2. Sinivuokkometsä, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Valkovuokot koivikossa. Sinitaivas kattona, nenänpäässä päivänsäde. Kevätlauluja ilmassa - ja lintujen liverrystä. Kohta ne kaikki ovat meillä kaikilla taas :)

  VastaaPoista
 4. Omasta kukkapenkistä pilkistävät sinivuokot, tykkään myös krookuksista :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se on aina se eka krookus, joka saa hymyn huulille. Ne ovat meillä aina tosi aikaisia etelärinteessä =D

  VastaaPoista
 6. Tää voi kuullostaa hassulta, mutta aina yhtä ilahtunut olen, kun näen kevään ensimmäisen leskenlehden. Noista "jalommista" kevätkukkijoista puutarhassa odotan kyllä lumikelloja.

  VastaaPoista
 7. Hei! Kiva kun olit löytänyt blogiini. Tulin sitten vastavierailulle katsomaan miten tylsästä Mörököllistä oikein on kyse...;) Oikein mukavalta näyttää, ei tylsää ollenkaan!

  VastaaPoista
 8. Kuivasta hiekasta maantien varrelta kevätauringossa nouseva leskenlehti on se minun juttu! Anteeksi vain : D Kuvasi saivat kyllä kevätilon mielessä nousemaan.

  VastaaPoista
 9. Eka leskenlehti on kuin Suuri Lupaus, sinivuokot on hurjan tärkeitä ja sitten vasta listalleni pääsee oman puutarhan krookukset.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)