lauantai 24. maaliskuuta 2012

LAUANTAI-ILLAN RATOKSI

No jopas kävikin äkkiä tämä 45 lukijan täyttyminen :-D Sydämelliset tervetulotoivotukset kaikille uusille lukijoille Lidlistä ostetun köynnösruusun kukan kera. Tämä on kylläkin muisto vain. Kolme vuotta se jaksoi elää ja kukkia tosi kauniin kukin, mutta toissa talvena se sitten kuolla kupsahti. En tiedä miksi ei jaksanut selviytyä siitä talvesta.

Kiitos myös osanotosta lonkkakipuuni. Kyllä se on aivan selvästi juuri tuo nivelpussin tulkku. Vaikea on astua ja koipea nostaa. Paranemisia teille toisillekin :)

Tietokilpailussakin tiedettiin aivan oikein. Risumarja ekana tietäjänä ansaitsee "Kasvipöllö" nimityksen. Aplodeja!!!! Yleisestihän on tiedossa, että pöllö tietää kaiken ;)
-Seuraavan palkintokilpailun taidan tehdäkin tietokilpailun muodossa. Se tulee toukokuussa, jolloin laitan palkinnoksi jotain kivoja juttuja puutarhaan. Mietin sitten tarkemmin ;)

Mutta tuon tämänkertaisen arvonnan joudun jättämään maanantaiaamuun. Sopinee??? Koska kello on nyt jo näin, ja huomenna on työpäivä ja sen jälkeen kyläilyä.

Ja sitten vain kaikille rattoisaa lauantai-iltaa ja sunnuntaita.
Ja tässä se köynnösruusun kukka

3 kommenttia:

  1. Ihanaa sunnuntaita sinulle!!!! Mun kommentointini toimii jälleen, jippijajee!

    VastaaPoista
  2. Harmi, että meni kuolemaan tuo kaunis ruusu! Mutta onnea on, että kuva jäi:)

    VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)