perjantai 6. huhtikuuta 2012

LUNTA TUISKUTTAA

Kaikesta huolimatta, nyt on tulossa kevään juhla. Itsellämme pääsiäinen ei millään tavalla poikkea normaalista arjesta. Itse olen töissä pyhät ja ukkoköllikin on töissä, niin paljon kuin vain voi. Pääsiäisruokia emme enää laita. Silloin kun perhe oli vielä kotona, niin jotain laitoimme, ja lapsille kukko oli yöllä käynyt munimassa munia piiloihin. Lammasemoparan juuri tuskalla synnyttämiä karitsoja emme kuitenkaan ole ikinä pöytäämme huolineet, enkä sellaiseen pöytään mene, missä näin on tehty. Nih.
Täällä lomailleet kissat lähtevät tänään kotiinsa Hesaan, hakijoille sentään yhden valkosuklaalimerahkatortun tein (sainpas pitkän yhdyssanan ;) )
Toivottelen kaikille mukavaa ja tunnelmallista pääsiäistä.

Ekassa kuvassa pääsiäiskortteja vuosikymmenien takaa :)

3 kommenttia:

 1. Minä justiinsa ilosta laulaa luikautin jotain siitä ihanuudesta, että on vasta p e r j a n t a i ja eka vapaapäivä! Lapsillakin on raskas kouluviikko takana kun oli koeviikko! Loma tulee tarpeeseen, mutta voisi tuo lumisade kyllä loppua. Kämppä siivotaan tänään ja jotain tarvii leipoakin, joten ei tässä oikein ehdi laakereillaan levätä!

  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Minullakin pääsiäinen menee tänä vuonna työn merkeissä. Suklaamunia, narsisseja, vähän parempaa ruokaa+ ananasrahkatäytekakku, siinä kaikki hössötys tällä kertaa :).

  VastaaPoista
 3. Kuka sieltä tulppaanista kurkistaa?
  Vanhat kortit ovat kauniita.
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)