sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

MONENMOISTA

Selailin saamiani kommentteja siinä toivossa, että olisin löytänyt sen kommentin, missä minulle oli ollut haaste, tai tunnustus. Viimeisen sain Pirkolta. Kiitos Pirkko! Ja kiitos sinäkin, jonka haastetta en löytänyt. Olen ilahtunut siitä, että huomioitte minut. Olen vastannut tuohon haasteeseen kerran  Hyvänmielenhaaste enkä oikein keksi uusia hyviä mieliä, koska olen niin pahuksen tylsä :( Yritän tässä lähitulevaisuudessa saada jotain korvaavaa tilalle .

Kommentteja selaillessani näin ja muistin paljon ihania, hauskoja, kiinnostavia ja kaikenlaisia kivoja kommentteja. Kiitän tässä taas kaikista yhteisesti. Joku kertoi tulevansa mummiksi, joku taas pelkäsi, ettei tulekaan mummiksi ja monenlaista muuta. Kyllä kommentteja on kiva saada ja lukea, vaikka niihin ei tulekaan jokaiseen yksitellen vastattua.

Tänään töistä tultuani kuleksin pihalla ja huomasin, että lumet ovat lähteneet hujauksessa. Sain sanoa tervetuloa sinivuokoille, lumi- ja kevätkelloille, krookuksille, toisille jouluruusuille, Iris Katherine Hodkinille ja Sanguinarioille, nekin olivat jo tulleet maanpintaan katsomaan, miltä uuden kodin pihalla näyttää. Viime syksynä ne matkasivat tänne Liettuasta. Tulppaanipuu oli hengissä, samoin Arum, syrikässä oli isot silmut ym. Paljon on vielä lumen peitossa ja paljon jäi vielä katsastamatta, mutta huomenna jatkan :) Käteeni hyökkäsi harava seinustalta. Sain haravoitua yhden suuren kottikärryllisen, mutta en saanut tyhjennettyä kärryä, kun tyhjennyspaikalle mentäessä oli vielä paksusti lunta :-D

Mukavaa ja maltillista odottelua kaikille, joilla lumen alta on odotettavaa. Kaikillahan toki on :-D


5 kommenttia:

 1. Ootpa ottanut kauniin kuvan sinivuokoista!!! Meillä lumet lähteneet, nyt ootellaan, että alkaa ilmat lämmetä :)

  VastaaPoista
 2. Siellä jo sinivuokkotkin kukkii, ihanaa.
  Meillä vasta leskenlehdet, mutta ehkä jossain vielä piankin, täälläkin!

  VastaaPoista
 3. Tulppaani puu kuulostaa kovin kiinnostavalta. Saahan siitä joskus nähdä täällä kuvan?
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Samaa ajttelin lukessani kuin Mustakissakin.
  Mikä ihmeellinen on tulppaanipuu?
  Joten kuvia sitten joskus, eikö?

  VastaaPoista
 5. Kaunita sinivuokkoja olet ottanut Olen nähnyt tulppani puun kanarian saarella
  on todella kaunis

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)