keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

TÄMÄ KEVÄINEN PÄIVÄ

...olikin melko antoisa. Löysin linnustusretkelläni aivan mahtavan paikan. Saalistani en kuitenkaan vielä esittele, aion lähteä huomenaamulla varhain jokin peitekaapu selässäni haahuilemaan sinne kyläläisten kauhuksi. Peitteen alla mun on hyvä kyteksiä lintuja ja posautella tilaisuuden tullen (Penalla). Saapi nähdä lukeeko seuraavan päivän sanomissa, että outo eläin nähty liikkuvan siellä ja siellä aivan asuintalojen läheisyydessä. Huh, niinhän siinä sitten käy. Ovat kuitenkin pyssymiehet minua heti jahtaamassa. Menen kuitenkin, oikein uhmaan. Oikeistaan aika jännää :-D

Kiitos kommenteista edelliseen. Ja Sude....kyllä se tylsyys vielä joskus tulee ilmi, ei sitä kannata poistaa....noloa laittaa se sit takaisin :) Vaikka olenkin Tylsä, ni mulla on niin peijakkaan lystiä :-D (jos ei ole kurjaa)

Pihalla tänään. Uusia kukkia aukeaa melkoista vauhtia, heti, kun lumet ovat lähteneet. Siniset krookukset ovat jo ohi, mutta muun väriset ovat komeimmillaan.  Mutta laitankin kuvia vähän muista. Klik, klik!

                    Tavallinen Scilla sibirica, taustalla Pystykiurunkannus

Unkarinsinivuokko, Hepatica transsilvanica


Joskus aikaisemmin kevään korvalla mulla oli kuva Corydalis solidasta, Pystykiurunkannuksesta, siitä luonnossa esiintyvästä. Tässä siitä valkoinen versio :)


Tämä on Liettuasta tilattu Scilla bifolia rosea, ei tuo kovin  rosea ole, nuput vain selvästi punertaa


5 kommenttia:

 1. Miten hauska kirjoitus!

  Toivottavasti vain sinä Penallasi possauttelet, ettei tarvii kyläläisten hauleja terkkarin persuuksistasi poistella.

  Sulla se sitten kasvaa ihanuuksia pihallasi toinen toistensa kauneudesta kisaillen!!

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus täällä, sain vielä tällepäivälle naurut!Hi!
  Varo nyt sitten, ettei sua vaan kukaan ammu karhuna!
  Ihania kukkia sulla kasvaakin pihallasi!

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia, tuo unkarilainen sinivuokko on mulle uusi tuttavuus ja heti alkoi kiinnostaa. Mistä olet sen hommannut?

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynnistä blogissani, siksi osasin tulle myös vastavierailulle!
  Sinulla on noin äkkiä katsoen erittäin mielenkiintoinen blogi. Kirjoitat mukavia juttuja ja otat hienoja kuvia. Olemme jokainen oppineet puhumaan jäljittelemällä muita, sama on kaikkien muidenkin taitojen kanssa, eikä ihmisen oppiminen koskaan pysähdy, paitsi jos päättää poisoppia kaikesta. Tulen toistekin tänne oppiakseni!

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita kukkia sinulla tuo unkarin sinivuokko on minulle tuntematon
  mistä oiet ostanut

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)