lauantai 5. toukokuuta 2012

LINTUJA

Lupasin laittaa dokumenttikuvia vappuiselta lintulammikolla konttailustani. Lammikko oli kaukana, eikä mun vehkeillä saa kunnon kuvia. Jos tekee mieli katsoa upeita lintukuvia, niin käykääpä vaikka täällä. Mutta varoitan, siellä saa helposti hyperventilaatiokohtauksia :)

Tässä näitä nyt kuitenkin, liroja, metsävikloja, meriharakka, taveja ja lapasorsapariskunta (heh, että multa sit onnistuu nää yhdyssanamuodotukset ;) ) Nää vesilinnut on aina vähän elämys tällaiselle kuivanmaaneläjälle. Katteeks käyp niitä, jotka rannoilla saavat asustaa :) Tuolla on multa vähän perempia lintukuvia. Korostan sanaa vähän. Sitä on erittäin nöyrä noitten mestareiden kuvien näkemisen jälkeen :)








Lisäys: Tunnistutin  lintuja tuolla luontotuvassa. Luontotupaan kannattaa kirjautua katselemaan ja tunnistelemaan, jos luonto tosissaan kiinnostaa.  Toisessa kuvassa vasemmassa reunassa leva on suokukkokoiras. Wau, olen aina halunnut nähdä suokukkokoiraan. Tällä vain ei ole haaremia, jolle voisi esitellä koko komeuttaan :)  Viklot ovatkin valkovikloja. suokukkonaaraat, lirot, viklot ja sirrit ovat tosiaan hankalia tällaiselle pikkuharrastajalle, varsinkin kun kuvissa ei näy jalkojen värisävyt ja muut pikkuerot :) Ksteikolla lepäilevässä parvessa on haapanoita ja taveja.

psssst....Kiva kun toisiakin lintuihin hurahtaneita löytyy. Eilen just puhuttiin radiossa, että lintubongailijat elävät pidempään :-D Tää rämpiminen ja konttailu ja könyäminen vahvistaa :-DD Kiitos kommenteista :)

6 kommenttia:

 1. Hienot on kuvat, kiva kun on joku toinenkin lintuihin höyrähtänyt :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia sulla, hyperventilaatio-osastoa uskalsin vain vähän kurkata. Mä en tunne lintuja, mutta tykkään niistä ja on kiva kun mulle näin helpolla tarjoillaan niitä näytille. Siispä kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Mukavat näkymät sulla on vappukonttauksessa ollut =D
  Suikkasen kuviakin kävin kurkkaamassa.
  Hieno peli sälillä kun tollaset otokset on saanut taltioitua.
  Nauru6 oli ihan mahtava!

  VastaaPoista
 4. Onpa paljon erilaisia muutolta palaajia! Kiva noita olisi kiikaroida.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia linnuista ja mäkin olin tänään kuvaamassa vähän samanlaisia lintuja, mutta luulin niitä suosirriksi kuitenkin ja suokukoiksi.
  Ootko varma, että näistä mikään ei ole suosirri , ja tai kukko?
  Mutta kysyn omiani vielä ystäväpariskunnalta, ketkä ovat lintubongaajia ja tuntevat varmasti linnut.
  Ja ehkä meidän linnuilla voikin olla joku pieni ero, kun sekin niissä on, että ei tarvi paljon eroa olla ja sitten ovatkin jo ihan eri lintuja.
  Mutta joka tapauksessa upeita kuvia olet onnistunut saamaan linnuista,mä en onnistunut lainkaan niin hyvin, en noin läheltä saanut kuin sä!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)