keskiviikko 2. toukokuuta 2012

MORNING HAS BROKEN

...like the first moo'oorning.... Kaunis aurinkoinen aamu. Linnut pitävät konserttojaan. Kävipä niin, että itsekin olimme jazz ja soul-tyylin konsertissa eilen. Local Voices esiintyi. Oli siis vappumenoa. Olen niin tylsä, että en yleensä vietä vappuja, enkä juhannuksia, enkä synttäreitä, enkä valmistujaisia enkä mitään millään tavalla. Mutta nyt on sitten juhlittu oikein kunnolla. Aattona istuttiin Ukkoköllin kanssa pihakeinussa ja syötiin hänen ostamansa munkit ja lasilliset kaupan simaa. Hetki kesti n. 10 min. Sit jatkettiin keväistä pihaprojektia :)

Joutessani tuunailin pihalle kaksi "kristallivalaisinta" vanhoihin ruosteisiin kehikkoihin. Iso meni paviljongin kattoon. Ripustusketjuksi löytyi vanha kaulaketju, joka oli juuri sopivan mittainen. Pikkuinen palvelee aina siellä missä tarvetta on. Muutama kehikko on vielä, jonain päivänä nekin saavat uuden ilmeen.
Kiitos kaikille edellisiin kommentoineille. Laitan dokumenttikuvia bongailusta, kunhan ehdin käsitellä ne.

1 kommentti:

  1. Samanlaisia "riehakkaita juhlijoita" ollaan näköjään =) Minäkin ostin YHDEN munkin kaupasta ja siinä se vappu sitten olikin. Hyvä vaan kun sain rauhassa virkkailla apinoitani koko päivän. Samalla lailla on tullut juhlittua 50-päivät, 6o-päivät ja kaikki muutkin,verhot tiukasti ikkunassa, ettei kukaan vaan änkee kahvia kerjäämään, hihi =).

    VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)