torstai 20. syyskuuta 2012

JA SAPUSKAA

Niinhän siinä taas kävi, että kun syksy tulee niin tuhraa aikaa syömiseeen ym. turhanpäiväiseen. Koko kesän sain menemään niin, että kaksi kertaa tein ruokaa ;) Yhden kerran Ukkokölli grillas. Joten kovinkaan paljoa elämästä ei tuohon lajiin aikaa malteta käyttää.
Eilen kuitenkin satoi, ja jääkaapissa oli suurehko kesäkurpitsa. Tein siihen täytteen: Puoli pussia luomu sipulikeittojauhetta ja vettä sekoitin ja lisäsin siihen kypsymään riisi-ohjasuurimot. Siihen lisäsin tummaa soijarouhetta, tomaattimurskaa omista tomaateista, valkosipulia ja kesäkurpitsan sisustaa. Mössöön vielä puoli pakettia rucola &pesto tuorejuustoa. Tuolla pöperöllä täytin koverretut kesäkurpitsanpuolikkaat. sit laitoin tomaattiviipaleita ja juustoraastetta päälle ja uuniin. Uunissa kuorruttui samalla kukkakaaliloora vai mikä se nyt on. Keitettyä kukkakaalia, kermaa yrttimausteita ja juustoraastetta. Tää oli kasvisruoka, joita enimmäkseen teenkin. Kokeilpaapa toisetkin kasvisruokia, puppua on, ettei muka tulisi täyteen, ja on  paljon parempi ja energisempi olo :D Mukavia syyspäiviä taas jokaikiselle. Olen nyt taas enemmän töissä, joten blogeille ei ole kovin paljoa aikaa :)

3 kommenttia:

  1. Herkulliseltapa näyttääkin. Kiitos ohjeesta, kasvisruoka on maittavaa ja täyttävää.

    VastaaPoista
  2. Hyviähän nuo ovat piffin lisukkeena! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mulla ei mee pihvi hampaita pitemmälle millään ;)

      Poista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)