keskiviikko 12. syyskuuta 2012

ROMUHAASTE

Kiva, että täältäkin löytyi samanmielisiä (viittaan edelliseen postaukseen) Tosin minäkin olen sitä mieltä, että se olisi pitänyt kieltää kokonaan. Olis niin paljon kiellettävää (heh, taidan olla, kuin eräs poliitikkomme)


Mutta asiaan. RaijaAnnikki haastoi minut tällaiseen romuhaasteeseen. Kiitos RaijaAnnikki. Romua kyllä löytyy, kun satun kuulumaan niihin, jotka eivät henno heittää mitään pois. Laitan tähän kuitenkin tämän keväällä 1971 ostamani Mary Quant värivoiteen. Siihen aikaan piti kesäisin olla ruskea, ja varsin tummanruskea olinkin. Kasvot siis tarvitsivat todella ruskeaa meikkivoidetta. Tässä ei ole parasta ennen päiväystä, joten se on ikuista. Ainakaan se ei ole homehtunut eikä kuivunut eikä millään tavalla härskiintynyt. Sehän on melkein uutta, vain vähän käytettyä ;) Olisi aivan käyttökelpoista, mutta nykyiseen nahkaani ihan liian tummaa. Tulisi mahtavasti esiin kaikki kasvojen riipukset, kun vakoihin painuisi vahva kerros tummaa voidetta  :-D  Oikeistaan, eihän tämä ole romu, vaan aarre, kuten kaikki muutkin romut :-D

Kuka muistaa Mary Quantin? Onko kenelläkään mitään tallella?

Nyt on sitten haasteen vaikein osio, eli haasteen lähettäminen edelleen. En osaa päättää ketään, mutta totisesti toivon, että jotkut lukijani ottaisivat tämän haasteen ja jatkaisivat. Tämä on harvinaisen mukava haaste :)4 kommenttia:

 1. Ohan kivan näköinen voidepurkki.Oi niitä aikoja.Kiva kun otit haasteen vastaan sillä minustakin tämä on tosi mukava haaste. Kivaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Muistan kyllä Mary Qantin mutta jostain syystä en muista näitä kosmetiikkatuotteita ollenkaan!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän meikäläinen muistaa Mary Quantin, en kyllä tuota värivoidetta käyttänyt. Hiustyyliä piti matkia ja niitä mekkoja. Oi, sitä nuoruutta.

  Kivasti kerroit "romustsi."

  VastaaPoista
 4. Minä muista ja hyvin! Joskus tässä mietinkin niitä juttuja. Eipä ole mitään muuta jäljellä kuin muistot (sillä oli kiva kukkakuviokin).

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)