lauantai 29. syyskuuta 2012

SYDÄMMMMMELLINEN SYYS

Nyt se alkaa taas, tämä sydänten väsääminen tavalla tai toisella. Kuuluu varmaan noihin jokasyksyisiin pakkojuttuihin. En tiedä, mistä se aina iskee. Sydänpakko. Sydämiä siellä, sydämiä täällä, kaikki ne pomppii sydänten päällä. Niin se on.

Meillä on ollut pari vuosikymmentä yksi kaappi piharakennuksessa odottamassa entisöintiä. Ei vain ole ikinä ollut aikaa entisöidä sitä.  Kannoimme kaapin yläkertaan mummila-huoneeseen, kun sinne tuli tyttären kampauspöydän poistuttua tilaa. Minulla oli vieläkin ajatus, että maalaisin sen. Mutta sitä hetkeä ei vain ole tullut. Nyt se on palvellut lelukaappina jo vuoden. Enkä enää oikein pidä edes tarpeellisena tuota maalaamista, ainakaan tällä hetkellä. Tämä on mieheni isän, lastemme vaarin vanha kaappi ;)

Siinä on ollut yksi vanhan kaapin ongelma. Ovet ovat kutistuneet tai vääntyneet tai jotain kun eivät pysy kiinni. Joku tiiviste on pitänyt olla välissä. No nyt tein siihen tiivisteiksi tietenkin sydämet :)




                 


Sydämellistä viikonvaihdetta kaikille poikkeaville, eikun siis poikkeajille :)

7 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen värinen kaappi! Moderni suorastaan. Sydämet sopivat siihen kuin nenä päähän. Iloista syksyä ja kyllä minä taidan vähän poikkeavakin olla : D

  VastaaPoista
 2. Siis hauska idea.. Mulla keittiössä yläkaappi haluaa rempsottaa auki..josko siihen vois jonkun laittaa roikkumaan.. Vois kokeilla ..

  VastaaPoista
 3. Meillä rempsottaa vähän kaikki kaappien ovet, eikä niihin enää sydämet auta :)
  Sydämenlämpöä sinun syksyysi !

  VastaaPoista
 4. Söpsöjä sydämiä, niitä ei voi olla koskaan liikaa!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kaappi, eikä mun mielestäni vaadi mitään maalia, hyvä noin.
  Ja sydämet sopivat siihen, kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 6. Hauskat sydämmet olet keksinyt tiivisteeksija eikä kaipaa mitään uutta väriä

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle, kun halusin tietää mikä Tylsä mörökölli oikein on naisiaan tai miehiään. Kun ei vaikuttanut tylsältä. Eikä mörökölliltä :). Jäin lukijaksi. Puutarhaetsivä James sulatti sydämen ja haluan kuulla hänestä vielä myöhemminkin.

  Kauniita sydämiä tuossa yllä!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)