tiistai 30. lokakuuta 2012

OLEN SYNNYTTÄNYT LUNNIN

Heippa! Onkohan mahtanut tulla ilmi, että rakastan lintuja??? Kyllä....tätä voi kutsua rakkaudeksi. Aika paljon olen valmis tekemään heidän hyvinvointinsa eteen ;) Ja rakkaitanihan en missään tapauksessa syö, en siis minkäänlaista siivekästä tai sulkapeitteistä.

On olemassa paljon lintuja, joita haluaisin nähdä, enkä koskaan ole nähnyt. Joka vuosi kuitenkin tulee joku lintu lisää näkemiini. Ei, en ole varsinaisesti lintubongari, mutta pikkiriikkisen siihen suuntaan.

Näistä tavallisemmista kotimaisista haluaisin nyt ensi hätään nähdä kuukkelin ja taviokuurnan. Muutaman kerran olen Lapissa käynyt, mutta kuukkelia en ole päässyt tapaamaan.

Muutama päivä sitten pihalla pyrähti pyrstötiaisparvi. Ne ovat niin vikkeliä, että ei millään ehdi tarkennella tai juuri muutenkaan säädellä kameraa. Hätäisesti annoin räpsyä vaan ja tietäähän sen että ei siinä kuvaa tule, mutta onpahan dokumenttina siitä, että pihalla oli niitä.Muut tintit sen sijaan viihtyvät ja pesivät pihalla runsaslukuisesti.Myös lunni kuuluu niihin, jotka on kyllä päästävä joskus näkemään. Siispä Norjaan on lähdettävä. Siihen asti on tyydyttävä tähän synnyttämääni lunniin. (tällä teoksella en kovin voi kehuskella, mutta laitanpahan nyt vain ;) )


  Taviokuurnapariskunnan olen maalannut taululle kymmenisen vuotta sitten

Sellaisia tällä kertaa ;) Taidanpa myöhemmin tänä iltana tulla julkaisemaan seuraavan Tietokilpailukysymyksen. Nopeus on taas valttia, eka oikein tietänyt saa täydet pojot;)

1 kommentti:

  1. Ihana lintupostaus ja kauniin lunnin oot synnyttänyt :D

    VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)