maanantai 29. lokakuuta 2012

SE PÄIVÄ OLI ILOINEN...

vaan nyt se on jo eilinen :)
Eilen oli iloinen päivä. Ystäväni kanssa (joka ei tiedä minun olevan Mörökölli) kävimme Wanilla Rosen talossa sisustus kirpparilla. Monta kivaa juttua tuli mukaan ja vielä enemmän todella kivoja juttuja näin. Nyt on ideaa pää täynnä, laitan joskus juttua, kun olen saanut ostoksilleni idoimani jutskat valmiiksi ;) Mahtavaaa, tämä minun asuinseutuni on ihan kokonaan ulkona moisista tapahtumista.  Romulyylin arpajaisista voittamani palkinto oli superihana, yhtään liioittelematta.

Kiitokset taas kaikille edellisiin kommentoineille, tervetuloa uudet lukijat. Olen teistä toooosi iloinen :) Toivottavasti blogini viihdyttää teitä. Ajan kanssa menen käymään teidän luonanne ;)

Tuon edellisen postauksen linnan muurit ovat Aulangon graniittilinnan muureja. Todella mukava paikka tarkastella lähemminkin. Ekana on kuva tieltä päin, tällaisena se näkyy tietä ajaessa. Kyllähän siellä linnanneitoja ja prinsessoja on nähty, se näet toimii satuteatterin kulissina kesäisin ;)

Kuvassa aamun aurinko paistaa tiffany-auringonkukkien läpi. Iloa elämäänne, kaikki.


7 kommenttia:

 1. Kauniisti se aurinko antaa valoa. Kiitos ja iloista tätä päivää.

  VastaaPoista
 2. Ilmankos surkee olo kun ei aurinkoa tänään..
  Joo, jotenkin sitä vaan tietää ne satumaailman paikat jotenkin.. Mulle tulee niitä vastaan aika usein.
  Hurjan hieno ikkuna..

  VastaaPoista
 3. Hienosti paistaa kukkien läpi:)

  VastaaPoista
 4. Auringonkukat luovat valoa ympärilleen♥

  VastaaPoista
 5. Onpa kivaa, että teillä oli onnistunut kirppispäivä! Hauskaa saada uusia ideoita ym. Todella kaunis tuo tiffanyikkuna!Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)