torstai 1. marraskuuta 2012

ASETELMIA

Samealta näyttää sää tänäänkin, vaikka lupasisvat aurinkoa. Mutta kylläpähän tuo ehtii vielä paistaakin. Työrupeamaa edessä, tietokilpailun vastausta en pääse julkaisemaan ennen huomisiltaa.


Kuvasin taas pari vahingossa syntynyttä asetelmaa. Olen kerännyt ulkoportaiden pikkupöydälle omenoita silloin kun ne olivat hyviä ;) Nyt pakkanen on muuttanut niiden ulkonäköä ehkäpä vielä kauniimmiksi :-D Haltin sydämet-sarjan kynttilälyhty ja jouluruusu, joka odottaa kukkimista. Tämä purkitettu jouluruusu kukki kylläkin jo elokuussa, joten saattaa olla, että ei nyt kukikaan. Tai saattaapi olla että kukkii. Monissa maassa olevissa on nyt nuppuja. -Sitten tökkäsin tuonne taakse "piiloon" sunnuntaina ostamani sydämen. Piiloon siksi, ettei Ukkoköllin tarvitse sanoa " kaikkee krääsää sä ostat"  Se nyt on vain jostain ilmestynyt tuonne ;)


 Tällaista hämäränhyssyä.Sisälle syntyi sitten tällainen asetelma ;) Tein sunnuntaiselta kirpparilta aivan ihana löydön -nuo vanhat kynttilänpidikkeet. Heitin ne toistaiseksi vain pöydälle odottamaan visioni valmistamista. Arpajaisvoiton mukana tullut kortti nojailee kynttilänjalaan, joka on hyvin vanha. Siihen on kaiverrettu nimikirjaimet ja vuosiluku 1934. Ja asetelman täytteeksi 8kg kissanlihaa ;) Herra Hermanni.9 kommenttia:

 1. Tosisti nättejä asetelmia, soma tuo kissa asetelma:))

  VastaaPoista
 2. Hieno asetelma! Tuo kissanliha kyllä kruunaa sen. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis asetelma ja se kissa vasta hieno asetelma siinä onkin, vau!

  VastaaPoista
 4. Ihana asetelma!!!Ja Herra Hermanni vasta ihana onkin, koko komeudessaan!

  VastaaPoista
 5. Heippa vain...
  Olet asetellut ja kuvannut - mainiot tulokset.
  'Hermannia' eivät nämä kuva-asiat paljon hetkauta.
  Terveisin Eko

  VastaaPoista
 6. Haa...meilläkin sanotaan, että jossain on "6 kg kissalihaa" silleen sopivasti aseteltuna! Tällä hetkellä mun sängyssä.

  VastaaPoista
 7. On tunnelmalinen asetelma. Kaunis:)

  VastaaPoista
 8. Hih, ihana kölliasetelma. Muitakin kyllä ihastelin. Haukkasin omenaakin, mutta hui, se oli ihan jäätynyt.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)