lauantai 17. marraskuuta 2012

KEVÄTTÄ JA SYKSYÄ

Juuuh, Kiitos taas kommenteistanne. Ja kiitos Marjukalle lukijakaartiin liittymisestä. Tervetuloa! Käyn vastavierailulla paremmalla ajalla, vaikka joskus olen tainnut siellä piipahtaakin :)

 Ajatelkaas. Puolisen vuotta eteenpäin, niin taas jo valo mollottaa. Ja kukkii omenapuut....ja saavat aikaan näitä syksyisiä riesoja. Ei uskoisi niin koreista kukista syntyvän riesoja, mutta joskus se vain on niin.


 Mutta nyt ajantasalle, ainakin melkein. Metsän pimennossa piilossa kaikilta ihmissilmiltä kukkii syysmyöhällä pikkuruinen syklaami. Se on äärettömän kaunis, paljon kauniimpi kuin suuremmat sukulaisensa, joita kaupoissa myydään ja aivan keijumaisen herkkä. Toki ovat nuo ruukkusyklaamitkin aivan ihastuttavia.

Ihanaa lauantai-iltaa. Joka saa lotossa täyspotin, voisi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen puolet ;) Heippa!
A

4 kommenttia:

 1. Kevät tuntuu olevan niin kaukana, mutta eihän siihen toisaalta ole kuin muutama kuukausi :). Suloinen pieni syklaami!

  VastaaPoista
 2. Suloinen syklaami. Mun sisällä majaileva syklaami kuoletti kukkansa ja lehtensä, mutta nuppuja oli hyvin paljon joten annoin olla. Nyt on kukkia täynnä ja hassun karsitun näköinen ilman lehden lehteä.

  VastaaPoista
 3. Todella soma syklaami.
  Meidän pihassa kukkii sinivuokko.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo syklaami! Huhtikuu on lähempänä edessä, kuin takanapäin!
  Tervetuloa vaan vieraisille! Hyvä ajatus muuten tuo lottopotin puolittaminen!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)