perjantai 4. tammikuuta 2013

SE HIVUTTAUTUU

Kiitos kommenteista edelliseen. Olivat oikein ilahduttavia. Ihan tuli lysti olo ja lisää tarmoa iltaani :) Kiitos Tiitsalle kirjautumisesta, tervetuloa lukemaan ja katselemaan kuviani, sinä valokuvauksen taitaja :)


Nyt ovat kevät, kesä, puutarha ja kasvit hivuttautuneet pikkuhiljaa mieleeni. Aloitin alkuviikolla kerätä kuvia puutarhakasveista sillä mielellä, että teettäisin niistä kirjan. Ensiksi teettäisin kirjan perennoista, siinä on vain hirveä homma. Enkä ole edes läheskään kaikkia kasveja kuvannut, mutta kuitenkin.... Jos saisin tuosta perennakirjasta onnistuneen, niin teettäisin toisen puuvartisista :) Eiks nih??

Muutama loppukesäinen perhoskuva.... ajatelkaas...kohta on taas jo loppukesä. Miten tästä elämästä ehtisi saada tarpeeksi irti? Miten miten miten miten??? Mukavaa perjantai-iltaa teille kaikille. Jatkan kuvien pläräämistä...8 kommenttia:

 1. Tammikuu on mielestäni(ehkä marraskuun ohelle) vuoden tylsin ja p i s i n kuukausi. Siitä eteenpäin on jo valoisampaa, että jaksaa odottaa oikeaa kevättä!

  Luulen, että kirjasti tulee mainio! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanan keveitä kesäisiä kuvia! Perhoset ovat aina sykähdyttävän kauniita!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kesäisiä kuvia.Perenakirja on oikein hyvä idea:)

  VastaaPoista
 4. Tässähän jää jo ihan sanattomaksi!!! Upeita kuvia! Kesää kohti tässä mennään ja lujaa :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat perhoskuvat.
  Ihan kesä tuli tänne sisälle niitä katsellessa.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia :), oi oi olisipa kesä, noiden kuvien kautta voi fiilistellä tulevaa ja ensi kesänähän voi kuvaillaa jälleen metsänokiperhosia

  VastaaPoista
 7. Niin se hivuttautuu, salaa hiipii ja kohta oikein rynnistää ja sitten on taas ohi. Minusta on parasta tämä odottaminen aavistus siitä, että kohta... kohta saapuvat muuttolinnut, perhoset, korennot...Se oikein kihelmöi sydänalassa.. odotus.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)