keskiviikko 30. tammikuuta 2013

YKS POSTAUS VAAN

Heippa hei!

Aika menee menee ja menee. Blogille on ollut tosi vähän aikaa. Olen saanut töistä palkattomia vapaita tyttären perhettä auttaakseni. Tyttäreni on edelleen erittäin huonossa jamassa. Juuri ja juuri jalat kantavat, jotta pystyy nousemaan pyörätuoliin pieneksi hetkeksi vessareissuja varten.  Entiselleen paraneminen saattaa kestää puolikin vuotta. Itselle tulee toisinaan hyvin tuskaisia aikoja, jotka imevät melkoisesti voimaa.

Kiitos uusille lukijoille. Tervetuloa! Toivottavasti saan tehtyä tänne teitä kiinnostavia asioita.

Kysely oikeassa palkissa on vielä voimassa. Puutarha-aiheet johtaa ylivoimaisesti. Liekö tällä vuodenajalla vaikutusta :)

Pari vahingossa syntynyttä asetelmaa. Ekassa mummun hautajaisista jäänyt kukkakimppu, mun jekkulasi (ollut siinä jo muutaman viikon) ja lintupuu-kynttilänjalka.  Toisessa sydän, jonka juuri ehdin mummulle tehdä ja antaa, kaulasta heitetyt helmet , allakka vuodelta 1957, mun kakkoslasit, lintupuu-kynttilänjalka, peili, peilikuva ym. heh...

Torstai on toivoa täyttä, siispä toivomisiin :)10 kommenttia:

 1. Voimia tyttärelle toipumiseen! Tsemppiä sinullekin! On se harmi, kun pitäisi olla iloisinta aikaa pienen vauvan kanssa. Onneksi vauva varmaan voi hyvin! Oletko itse tehnyt tuon kauniin lintupuun?

  Eikö tänään ole keskiviikko? ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hei My life, en ole itse tehnyt. Noita on kaksi samantapaista, ovat vanhaa tavaraa vanhojen tavaroiden myymälästä löydettyjä. Oksat tosi raskasta metallia, linnut säröistä posliinia :)

   Poista
 2. No voi harmi. Voimia teille kaikille. Kaunis kukkaseppele ja lintupuu.

  VastaaPoista
 3. Toivon sydämestäni teille kaikille voimia ja tyttärellesi pikaista toipumista. Ihanaa, että voit olla apuna, pienen vauvan kanssa on jaksamista ilman sairauttakin. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 4. Oi voi... Oikein paljon voimia Teille kaikille ♥

  VastaaPoista
 5. Toivon että tyttäresi paranee pian. Onneksi voit olla avuksi, hieno juttu että sait palkatonta vapaata auttaaksesi. Voimia kysytään myös sinulta, lämmin halaus !

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille myötäelämisestä. Rankkaa aikaa on ollut perheelle...eikä vähiten pienten lasten isälle. Mutta hengenvaara on sentään ohi.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)