keskiviikko 27. helmikuuta 2013

APUVA, APUVA AAAPUUVA!!!

Heippa taas kaverit!!!

Kiitos kommenteista edelliseen. Metkaa, että tykkäsitte noin paljon kupeista. suomalainen on yleensä niin hillitty ja harmoninen :-D

Tervetuloa uusi lukijani, toivon että et pitkästy :)

Eiii, en ole unohtanut saamaani haastetta. Vastaus tulee kyllä...

Tuota noin...ajanhallinnasta. Minulla ei ole ajanhallinta taitoa.  Ei ...ei se niin mene. Siis minulla ei enää ole aikaa, jota voisin edes yrittää hallita. Siksi on ollut taas pitkä tauko täälläkin. Ja monet mukavat postauksenne ovat päässeet livahtelemaan ohi silmieni. Mutta jospa tämän viikon jälkeen aikaa taas löytyisi, ja voin luvata, että aika mielenkiintoista on luvassa...ainakin wanhojen juttujen osalta. Siis hyvin, hyvin wanhojen. Ei mitään 60-lukua tai silleen, vaan vallan 1800 lukukin on tullut eteen. Olenkin hieman sekaisin, ajantajunikin on sekoittunut täysin. En enää ymmärrä onko viime vuosikymmenestä kauan vain vähän aikaa. Onko se ehkä nuoruuttani..heh heh.

Mutta nyt toivon löytäväni täältä apua. Tunnistaisiko joku näitä lasiesineitä. Kannu? Kolmijalkainen maljakko? Suoralinjaiset maljakot? Ovatko ne jotain designia ja kenen muotoilu käsialaa. Minusta jotkut voisivat vähän muistuttaa Gunnel Nymania, mutta hänen tekemäänsä moista ei löydy. Siis tietääkö kukaan? Arvelutkin ovat tervetulleita :)Mukavaa loppuviikkoa, palaan ensitilassa, ellen jo aikaisemmin :)

3 kommenttia:

 1. Nyt ajasta kiinni, ettei karkuun pääse ;D

  Toivottavasti joku osaa auttaa noiden ihanien lasiesineiden kanssa, minä en tunne mittää, enkä kettää...

  VastaaPoista
 2. Kiitos tervetulotoivotuksista. Enpä usko pitkästyväni;) - ja lasiesineet on todella kauniita - tuokin pieni jalallinen kulho, voih - siinä on jotain hellyttävää ja upeaa yhtäaikaa!

  VastaaPoista
 3. Katselin paria omaa antiikkikirjaa jotka omistan, eipä löytynyt tähän apua.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)