keskiviikko 20. helmikuuta 2013

PERENNAVISA 6

Ja jälleen on yhden kysymyksen aika vastausaika mennyt umpeen. Olen nyt luja näiden sääntöjen kanssa siinä asiassa, että en huomioi muutettua vastausta, jos vastaus on muutettu senjälkeen, kun joku on vastannut oikein.  Sääntönähän on, että yksi vastaus per nenä.  Joten eipä kannata hätäillä vastaamisessa, koska silloin vastausvuoro on mennyttä. Paitsi jos on varma tiedostansa :)

Nyt tuleekin sit tosihelppo, kun annan lisäksi vielä vinkin. Minkä korkean perennan yksittäinen kukka?


 Nyt on sit päässyt uutisointiin asti tämä auringon näkymättömyys. Selailin ja perkasin vanhoja kuviani... niinpä laitankin pari kuvaa runsaslumiselta 2010 talvelta. Silloin paistoi aurinkokin melkoisen paljon, muistelisin ;)....Hyvänen aika, mutta näitä kuvia selaillessani ulkona on alkanut loistaa valo. Siispä ulos, joilla on siihen mahdollisuus. Mua odottaa työilta. Kepeätä keskiviikkoa kaikille!

Tämä vanha potkukelkka toimii kärhötukena kesäaikaan.

 Valoisalla kaikki yksityiskohdat näkyvät todella erilailla

Ja puutarhaakin lumi ja valo muotoilee muotopuutarhaksi ;)
15 kommenttia:

 1. Muotopuutarha :-) Juu, ei ole täälläkään näkynyt aurinkoa ei eilen eikä tänään, vaikka niin piti ehkä tapahtua.
  En tiedä, perhoangervo ei ole kovin korkea, mutta arvaan kumminkin sen.

  VastaaPoista
 2. Ei mitään hajua. Vai helppo! Olkoon syyssyrikkä...

  VastaaPoista
 3. Perennavisa on ihan liian vaikea minulle :) Mutta käyn täällä oppimassa uusia lajeja. Vireystaso nousisi huimasti kun aurinko näyttäytyisi, meillä ei vieläkään vaikka jo vähän lupaili. Taas on taivas valkoinan, kaipaan sen sinisyyttä.

  VastaaPoista
 4. Ei ole siniharmaata aavistustakaan. Ikuna nähnytkään tällaista kukkaa. Tosin ei pitäisi arvatakaan jos ei tiedä, itsestäni puhun, hih. Kaunis se kuitenkin on.

  VastaaPoista
 5. Potkukelkka kärhötukena ! Rakastan näitä ihania kierrätysideoita ! Onko sinulla kuvaa siitä kesällä kärhön kera, pliiis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsun sinut mukaan yhteisblogiin: http://teeitsepuutarhaan.blogspot.fi/
   Potkukelkkasi toimi innoittajana !

   Poista
 6. Pakko vastata perhoangervo.

  Kauniita kuvia;)

  VastaaPoista
 7. Lunta on ihan kototarpeiksi juu.
  Nyt on ollut pari oikein aurinkoista päivää. Ai, että ne ovatkin tuntuneet mukavilta pitkän harmauden jälkeen.
  Pirteitä päiviä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista. Pivi, ikävä kyllä mulla ei taida olla kesäistä kuvaa, jossa kärhö näkyisi tuossa, potkukelkassa. Topi koko juttu on ihan vahinko. Tuo potkukelkka on ollut tuossa nojallaan jo vuosia. Sittemmin olen istuttanut siihen kärhöjä, ajattelematta sen enempää. Siihen sitten vain kasvoi kärhö :)

  VastaaPoista
 9. Usein ei itse tule ajatelleeksi kaikkea, ja hienoja ideoita syntyykin myös ihan sattumalta. Mulle näin käy joskus kasvien kanssa, vierekkäin sopiikin hyvin kasvit, jotka on vaan äkkiä johonkin kiireessä pläntätty.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)