sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

KAUNEUDESTA

Heippa!

Kiitos kommenteista, mukava huomata, etten ehkä olekaan maailman paras, voin jakaa sen sijan joidenkin toistenkin kanssa :) Minullakaan tämä ei ole vanhuudenvaivaa, olen ollut tätä pienestä koululaisesta asti. Opettajat yrittivät kouluttaa jättämällä jälkkäriin ja antamalla muikkareita, mutta en ole siitä yhtään kouluuntunut. Talteen laittaminen on kaikkein pahinta, silloin hukkuu varmasti.

Kuten kerroin aikaisemmin, minulla kävi tuuri. Voitin Maahettarien arvonnasta ihanan kaulakorun. Ostin vielä lisäksi siihen  rannekorun :)  Kauniit, eikö vain?
Tämän verran uskalsin jo itseänikin näyttää ;) Täytyy aloittaa pala kerrallaan. Odotan, että nuo vanhuuden laskokset oikenevat vähän :)

Nimittäin ne kyllä oikenevat. Totesin sen juuri tänä aamuna. Jonkun lehden välissä tuli Wichy ryppyvoidetta kokeiltavaksi. No minä heti eilenillalla vetäsin nahalle. Ja jo vain tehosi. Aamulla oli iho niin turvonnut, että melkein kiilsi sileyttään. Tehokasta oli.

Mitenkähän nuo kohottavat voiteet toimisi? Niiden kanssa olisi oltava varovainen, -jos menee toiselle puolelle enemmän kuin toiselle, niin toinen puoli kohoaa enemmän ja naamasta tulee vino. Ei...en uskalla edes kokeilla, aamusella voisi peilistä katsoa pelottava kummajainen.

Se kauneudesta...laitan vielä tänä iltana uuden perennavisakysymyksen. Edelliseenkin ehtii vielä vastata :)  Menen saunaan ;)

4 kommenttia:

 1. Kauniit korut!
  Noista voiteista en tiedä - kerran yksi työkaveri nauroi, että selluliittivoidetta pitäisi kaataa suureen vatiin ja sitten istua siihen, että olis ees jotain toivoa...
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit korut voitit, onnea vielä!
  Ja mua sitten naurutti sun juttusi kasvovoiteista, hi!
  Vai että oikein siloposki tuli sulle, pitääkin varmaan kokeilla, jos munkin rypyt oikenisi, hi!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea voitosta! hihhih noita ryppyvoiteita...jospa leuka kohoaisi otsalle, jos laittais tarpeeksi kohottavaa voidetta ;)

  VastaaPoista
 4. Ompa ihanat korut...
  Noita voiteita en uskalla kokeilla, olkoon rypyt tallella vaan..

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)