keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

PALKINTO

Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat. Toivottavasti viihdytte. Kävin pikaisesti katsastamassa blogejanne ja piakkoin palaan katsomaan enemmän :)

Tuon perennavisan suhteen olin ajattelematon. Olisin voinut joka kyssäriin laittaa linkin ekaan kysymykseen, niin visa olisi selvinnyt kaikille mukaantulijoille. Tein kompromissin, koska oli niitä, joille 10 olisi riittänyt, mutta oli myös niitä, jotka halusivat jatkaa ;) Laitan vielä kolme kysymystä, siis yhteensä 13.

Tässä palkinto kokonaisuudessaan:
Kauneimmat perennat-kirja. Varsin monipuolinen ja hyviä vinkkejä sisältävä kirja, vaikka ei olekaan järin suuri teos.
Keramiikkalintu. Linnun pohjassa on reikä, johon sopii harjateräs, jolloin sitä voi käyttää tukikeppinä ulkona. Mikä parasta, tarkenee ulkona talvellakin, eikä tarvitse korjata pois. Kestää ikuisesti, ellei vasaralla pamauta rikki. Lintu on pienen nyrkin kokoinen.
Kärpästen mökki. Joka pihan välttämättömyys. Jälleen keväällä saapuvat iki-ihanat kärpäset meitä ilahduttamaan. Niitä saattaa tulla sankoin joukoin, joten kesäasunnoista on varmasti puutetta. Mökinkin pohjassa on reikä, ja sen voi laittaa kepin nokkaan, jotta kärpäset sen paremmin huomaavat. Mökki on 6cm korkea, joten siihen ei mahdu kuin yksi perhekunta.
Triteleia laxa 'Queen Fabiola'n sipuleita
Heinälilja, Zephyrantesin sipuleita, vaaleanpunainen.Laitan seuraavan kysymyksen huomenissa. Rattoisaa tätä päivää!

9 kommenttia:

 1. Olisipa ihanat palkinnot, vahinko kun en tiedä vastauksia itse kisaan :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanat palkinnot. Oi kun voittaisin, mutta olin poissa enkä päässyt kuin harvoin koneelle. Yritin kuitenkin vastailla silloin kun pääsin. Onnekas voittaa.
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat palkinnot!! Nyt täytyykin sitten vaan päivystää koneella yötäpäivää...

  VastaaPoista
 4. Kyllä olisikin ihanat palkinnot, mutta en ota osaa, kun en vaan tiedä niiden nimiä, niin en tiedä, hi!

  VastaaPoista
 5. Palkinnot on kyllä hyvät Paras voittakoon.Minä kyllä tykkään kovasti tästä kilpailusta
  Tästä oppii tunnistamaan kasveja,siitä minä pidän:)

  VastaaPoista
 6. Kaunis lintu ! Mä oon ny ängennyt itteni keramiikkakurssille, osaisinkohan vääntää jonkinlaisen linnun - saanko lainata ideaasi (minun vajavaisella taidollani ja omaan käyttöön) ? Näin toisenkin sinun kuvasi, jossa sinulla oli lintuja kukkapenkissä, tykkäsin kovasti - kauniita.

  VastaaPoista
 7. Kivaa Pivi, että olet lähtenyt kokeilemaan keramiikkaa. MInä jäin siihen koukkuun :) Enpä taida olla ensimmäinen, joka lintuja tekee, joten et kylläkään siinä plagioi ;) Noita pikkulintuja teen peukaloimalla kämmenen sisällä. Isommat rakennan. Siis Tampereen suunnalla? Kerropa vaikka opettajan etunimi, saatan tuntea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ope on aika taitaja, Merja. Kauan oon haaveillut saven pyörittämisestä, mutta se miksi sain sitten aikaiseksi, on se, että halusin tehdä muutamia himoitsemiani juttuja pihaani. Katotaan ny kehtaanko niitä joskus näyttää. Kiitos lintuluvasta Kölli ! Väsään linnun kun ehdin :)

   Poista
  2. Näytä vaan, odotan innolla. En sitten tunnekaan opettajaasi ;)

   Poista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)