lauantai 2. maaliskuuta 2013

PERENNAVISA 8

Kevättä ilmassa....oli ainakin eilen...ja toissapäivänä. Räystäätkin tipahteli taas. Pikkusen keväistä laitan taas etukäteen, että muistaa mitä on odotettavissa....nimittäin valkovuokkoja ainakin


...ja rentukoita

 Mutta sitten laittamaan uutta kysymystä kun eilen lupasin. Vastausaikaa on huomisiltaan, siis sunnuntaihin klo 21:een. Ja vain yksi vastaus per nokka.

Keväinen kuva on tämäkin. Tämä on kuva eräästä kasvista, joka kasvaa toista metriä korkeaksi ja on koko kesän todella näyttävä. Tämä on kuvattu rentukoitten aikaan, ja silloin jo on näyttänyt tältä.  Siis mikä????

Ja nyt kutkuttelette aivonystyröitänne. Ottakaa apuvälineitä tarvittaessa..... ja vastaus löytyyyyyyy

Hyvää yötä, minäpä menen kohta (mörö)köllöttelemään :)


9 kommenttia:

 1. Minäkin tiedän, että joku tyräkki. Ilmeisesti siis tuo himalajantyräkki, kiinnostava tuttavuus. Kukkiiko tämä siis pitkään vai onko vain muuten näyttävä.

  VastaaPoista
 2. näyttää tyräkin kukilta...

  VastaaPoista
 3. Himalajantyräkki
  Sylvi elämää luonnossa blogista

  VastaaPoista
 4. Himalajantyräkki
  Irmastedt Elämää Erimuodossa blogista.

  VastaaPoista
 5. Pakko vastata se Himalajantyräkki..

  VastaaPoista
 6. Euphorbia Griffithii Fireglow eli suomeksi Himalajantyräkki. Ruotsiksi Eldtörel. Meillä oli vuosia tämä taimi äitini istuttama, mökillä. Mutta mieheni poltti vanhaa ruohoa pari kevättä sitten, ja sen jälkeen tätä ihanaa tyräkkiä ei ole näkynyt. Mistä voisin ostaa uuden, taimena tai siemenenä? Kaipaan tätä kasvia paljon!

  VastaaPoista
 7. Sonja, jos et keväällä löydä mistään myynnistä, niin ota yhteyttä s-postini kautta. Osoite on näkyvillä tuolla jossain ;) En minäkään ole kyllä nähnyt ikinä myynnissä.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)