lauantai 25. toukokuuta 2013

AVUNHUUTO NETTI- JA TIETSIKKANEROILLE ELI NÖRTEILLE, LÖYTYYKÖ TEITÄ TÄÄLTÄ???

Morjens!

Jälleen kiitän edelliseen postaukseeni tulleista hyvän mielen tuoneista kommenteista :) Hyvää mieltä teillekin kaikille :)

Laitan nyt pikaisen postauksen uikunpesältä ja toivon  saavani hieman avustustakin. Sain eilen kuvattua videona uikkujen hautojan vaihtamissession ;) Pikkasen on pahassa kohtaa kameran nykimistä, kun meinasin juuri lopettaa kuvaamisen, koska mitään kummempaa ei tapahtunut. Ukko vaan nuokkui muniensa päällä ja eukko korjaili pesää. Sitten kuitenkin yks kaks alkoivatkin vaihtaa haudontavuoroa. Nyt alkaa olla jännät paikat. Jos hyvin käy saatan saada kuvattua kuoriutumista, mutta se olisi melkoinen tuuri :)

Mutta sitten tää avun anelu. Latasin videosta elokuvan tuolla moviemakerilla. Se näkyy kuvatiedostossani koneella oikein hyvin, mutta kun latasin sen nettigalleriaani, niin se lataa joka hetken päästä pitkän aikaa, näyttää taas hetken ja taas lataa. Tai en minä tiedä lataako, mutta näyttää sitä pyörivää ympyrää ja seisoo paikallaan. Tänne ohjelma ei suostunut sitä ottamaan sieltä netinkään kautta, eikä koneen tiedostoista, joten nyt täytyisi jaksaa vilkaista sitä tuolta  GALLERIASTA  Tekeekö se teillä samaa, vai onko vika koneessani tai nettiyhteydessäni?? Onkohan se liian raskas tiedosto?

Ja avunhuuto kuuluu näin: Mistähän tuo lataaminen johtuu??Voiko asialle tehdä jotain?

Tässä vielä yksi kuva hautojasta


10 kommenttia:

 1. Ongelmassasi en osaa auttaa, mutta video on hieno, eikä ole mikään "vaiva" katsella sitä galleriassa. Hymyilytti, että hyvin huomaa kunpi on naaras, koko ajan piti kohentaa ja järjestellä :))

  VastaaPoista
 2. Hieno video, kiitos! Mulla oli sama ongelma kun laitoin kissojen keväistä laulehdintaa blogiin, kiersin sen laittamalla videon youtubeen...

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno video kiitos ♥

  VastaaPoista
 4. Hieno video oli, mutta mullakin latas aina välillä pitkän aikaa ja sitten tuli pikku pätkä taas, ja taas latas jne.
  En kyllä tiedä, mistä moinen johtuisi.

  VastaaPoista
 5. Hieno luontoelokuva, olet päässyt aitiopaikalle! Rouva siivoili ja järjesteli koko ajan, mutta ukko lähti heti kalaan kun pääsi vapaavuorolle :) En tiedä mistä tuo pätkiminen johtuu, ehkä tiedostokoosta. Useimmat kai liittävät videot blogiin juutuupin kautta.

  VastaaPoista
 6. Itse laitan videon ensin youtubeen ja sieltä blogiin.
  Varmaankin aika raskas tiedosto, luulisin....

  VastaaPoista
 7. Ihana ja liikuttava video. Ei ollut mikään 'vaikeus' poiketa kuvagalleriaasi katsomaan se. Kiitos siitä sinulle.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommentoineille. Ilmeisesti video pätki muidenkin koneilla. Latasin juutuuppiinkin, mutta ohjelma pakka videotkin, joten meni kyllä aika sutuksi. Laitan linkin joskus myöhemmin ;)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)