torstai 9. toukokuuta 2013

FLOORAA JA FAUNAA

Heippatirallaa!

Minähän olen luvannut (itselleni), että varsinaista puutarhablogia en ala pitää. Mutta nyt on sellainen aika, että tuo aihe on väkisinkin pinnalla päänupissani. Sisällä ollessakin täytyy vähän väliä kurkata, miltä ulkona näyttää.

Sitäpaitsi nyt kuuluu suhina....kuuletteko te muut? Täällä ainakin suhisee...eilen alkoi. Nimittäin kaikki kasvaa ja muuttuu niin lujaa vauhtia, että suhina kuuluu. Eilen oli eri näköistä kuin tänään. Nämä kuvat ovat eilisiä. Tänään ne ovat jo vanhoja ;)

Kuviahan kannattaa aina katsoa mahdollisimman isoina, joten klik....tuota kahden klikkauksen systeemiä minä en osaakaan ;) Neuvot tervetulleita, jos jaksaa neuvoja antaa ja haluaa nähdä vielä isompaa. Ehkä sitten täytyisi myös jättää kuvat suuremmiksi. Pienennän nyt vaakakuvat 1000pixeliin, ja pakkaan niin, ettei mene yli 200 -tuo kyyhky tosin on 1200pix ;) Miten te toiset teette kuvat blogia varten, olisi kiva kuulla??

Punakukkainen Tarhakylmänkukka näytti eilen tältä...

Valkotäpläimikällä kävi sitruunaperhonen....


...ja lennähti pois :)


Palloesikot aloittelevat


heh...kukas virkkoikaan juuri tuolla edellä jotain keltaisesta ja violetista ;) Noin ne kuitenkin sopii samaan kuvaan, kun ei sen kummemmin ajattele.


Tuoksuorvokki tuoksuuuuu


Tässä yksi Jouluruusu, jota ei oikein voi sanoa minkään väriseksi. Tällä on lapsosia paljon tulossa, ne menee purkitettavaksi ;)


Päivän fauna...pihalla oleileva kyyhkynen. Tässä tuon uuden tötterön yksi hyvä puoli. Saa koko kuvan täydeltä lintua, mitään ei tarvitse kropata pois (siis jos lintu tulee tarpeeksi lähelle) :)


...ja nyt sitten kaikki puutarhaimmeiset telkkarin ääreen odottamaan Alania. Täytyy mennä ajoissa odottamaan, ettei vaan pääse ohi. Mukavaa iltaa!!!

10 kommenttia:

 1. Ihania kukkia sulla ja kuulen sen suhinan!
  Koko ajan suhisee ja suhisee!
  Hieno kyyhkyskuvakin, vautsi!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan suhina kuuluu täälläkin. Hienoja kuvia, kiitos! Minä en osaa ollenkaan kasvikuntaa hoitaa - en sisällä enkä ulkona - mutta olen taitava ihailemaan muiden aikaansaannoksia, joten kiitos, paljon vaan näitä puutarha- ja kasvikuvia;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkasia,hyvä kuva kyyhkysestä ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia... kesä tulee :))
  Mulla kans pitempi sivu 1000 pixelii...

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavia kuvia todellakin!

  Käytän Picasaa kuvankäsittelyyn. Sillä saa kätevästi kaikki halutut kuvat kerralla pienennettyä haluttuun kokoon (mulla taitaa olla 500 pix) ja siirrettyä haluttuun kansioon. Samalla Picasa lätkäisee blogini osoitteen leimaksi jokaiseen kuvaani. Sen toiminnon saa päälle/pois.

  VastaaPoista
 6. Kyllä vaan suhina käy, tuntuu että kun on päivän töissä, niin sillä aikaa vaikka mitä uutta on putkahtanut maan pinnalle. Aivan ihanaa aikaa.
  Pidäpä vaan nyt puutarhablogia, kun on näin ihania kuvia sinulla !

  VastaaPoista
 7. Kyllä nyt kaikki kasvaa niin että suhisee.
  Kiva on seurata miten ja milloin missäkin kukkii.

  VastaaPoista
 8. Koivut vihertyivät yön aikana. Sinulla on ihana puutarha, mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään. Pienennän kaikki kuvani blogia varten. Aikoinaan postasin aiheesta kun huomasin monilla Picasan tallennustilan tulleen täyteen. Alle 800 x 800 pixelin kuvia ei lasketa, mutta siitä yli menevät vievät tallennustilaa. Taitaa myös olla, että jos on kuukleplussassa niin voi käyttää suurempia kuvia ilman että se vie sitä arvokasta tallennustilaa. Lisätila on muuttunut kuukausimaksulliseksi.

  VastaaPoista
 9. Mukava käyskennellä täällä sinun kauniissa puutarhassasi, itsellä kun ei tällaista kukkaloistoa ole! Kiitos!

  VastaaPoista
 10. niin mielelläni vierailen täällä sinun floora ja fauna blogissasi Tylsä Mörökölli, upeat kuvat ja hauska teksti vetävät puoleensa:))

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)