maanantai 20. toukokuuta 2013

HYVÄÄ PÄIVÄÄ VAAN!

Heipä hei!!

Mörökölli kiittää taas kommenteista ja vierailuista ja uudesta kirjeutuneesta. Tervetuloa :)

Pahus kun näin tuon edellisen korvamatobloggaukseni, nyt se alkoi kaivertaa taas, tuo sama mato. Tähän asti tänä aamuna on taas jostain kumman tuntemattomasta syystä ollut matona tuo ikivanha I natt jag drömde....
http://youtu.be/c0xyHIUnETY
Mutta tämä on nyt vihonviimeinen korvamatopostaus. Muutenhan tämä muuttuisi vallan Tylsän Mörököllin korvamatoblogiksi ja sitä en tahdo, eikä tahdo kukaan muukaan.

Sain kommentin, jossa toivottiin mukavampaa fonttia, koska se edellinen oli hieman vaikealukuista. Kiitos sen, vaihdoin nyt fontteja. Fontin vaihtaminen on ollut jo pidempään mielessäni, mutta en vain ole saanut sitä tehtyä. Tosi on, että kauniimmilta näyttävät fontit ovat hieman sekavan näköisiä varsinkin pitkissä teksteissä. Monta kaunista kokeilin, mutta laitoin nyt vaihteeksi tällaisen tavallisemman  :) Mielipiteitänne ;)

Sitten ihan muuta. Käytän hirrveästi eläinraukkoja hyväkseni. Pyykkejänikin joutuvat linnut pitelemään narulla. Mutta nämä pitävät kyllä todella napakammin pyykeistä kiinni, kuin normaalit pyykkipojat.


Silkkiukun pesiä on nyt ihan rantalenkkien varrella useita. Odottelen hyviä valonhetkiä ja aikaa päästäkseni tutustumaan hieman paremmin. Muutamia kymmeniä räpsyjä jo otin, niitä tulee joskus galleriaani ;)


Aivot ovat jumissa, tänään ei synny mitään :(

Rattoisaa päivänjatkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Fontti on hyvä ja selkeä lukea, tykkäsin kyllä siitä entisestäkin. Tuosta silkkiuikkujen pesästä tulikin mieleeni, että pitääpä käydä kurkkaamassa miten härkälinnun pesänrakennus on onnistunut.
  Sinulla näyttää ainakin olevan hieno paikka kuvaamisen suhteen, jopa kuoriutumistapahtumaa ajatellen. Ei risuja edessä.

  VastaaPoista
 2. Tää on hyvä kirjasin, tällainen perusfontti on lukijalle paljon parempi, niitä erikoisempia on työläs lukea ja silloin menee hyvät tekstit tavallaan hukkaan. Tykkään ja kiitos kun vaihdoit!

  VastaaPoista
 3. Vanha kävi kyllä mulle, mutta nyt on ainakin selkeää luettavaksi :))
  Itsekin kuvailin viime viikolla silkkiuikkua pesällään... sillee sopivan etäisyyden päästä ja rauhassa hän siinä olikin :)

  VastaaPoista
 4. Tällaiselle puolisokealle ikänäkölukijalle tämä uusi fontti passaa mainiosti ja on helpompilukuinen :) Joskin se vanha oli hyvinkin profiloitunut juuri Tylsän Mörököllin blogiin sopivaksi.

  VastaaPoista
 5. mie tykkään nykysestä fontista ja koko on just hyvä , ei tarvi ottaa rillejä pois lukiessa ;)

  VastaaPoista
 6. Uusi fontti on selkeämpi, vaikka vanha oli mörököllimäisempi. Löysin itsekin tämän aamun kävelylenkillä kaksi silkkiuikun pesää. Sitä kelluvaa kasaa ei olisi heti pesäksi arvannutkaan, mutta vieressä partioiva lintu paljasti pesän.

  VastaaPoista
 7. Hyvä fontti, tosi helppo lukea. Täällä on aivot silleen jumissa joka päivä.. piti kirjoittaa jotain viisaampaa..no ei onnistu.. Hyvää viikon jatkoa ja lintujen kuvaus ilmoja

  VastaaPoista
 8. Ai se on nimeltään korvamato! Mulla on aukko sivistyksessä, kun en tuota ole tienny :). Ei mua haittaa nämä 'korvamadot' yhtään. Mutta kieltämättä joskus itekin tuskastuu, että mikä mun päässä on vialla, kun se vaan soi ja soi ja soi ja soi...Sille pitää komentaa, "et menes nyt jo tuutimaan".
  Hups, tää päivä ei käynnistynyt kunnolla ja taidan saada satikutia, kun kumppani tulee huopakaton laitosta. Koko helteisen päivän hän katolla viettää kuumien huopien syleilyssä ja minä täällä matoilen.

  VastaaPoista
 9. Onhan tätä selkeempi lukea, tosin hyvin sain selvää siitä vanhastakin fontista. Tuon eläinten hyväksikäytön voi hyväksyä, ihanat pyykkipojat!

  VastaaPoista
 10. Olen luennoinutkin luettavuudesta, joten tykkään :) Pystyin kyllä lukemaan entistäkin fonttiasi melko sujuvasti, mutta nyt sujuu sutjakkaammin.
  Minulla on samanlaisia lintuja ja perhosia pyykkipoikina, olen keksinyt niille muutakin käyttöä, siitä täytyykin postata joskus.

  VastaaPoista
 11. Hyvä uusi fontti, ei tarvitse vanhan silmiään rasittaa ;) Hauskat pyykkärit sulla, enpäs ole tuollaisia ennen nähnyt.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)