tiistai 16. heinäkuuta 2013

MY SHABBY GARDEN

Ostin keväällä nettikirjakaupasta kirjan nimeltä My Shabby Garden. Se on saksankielinen. Ajattelin, että on mukavaa saksankielen treenausta katsella ja lukea. Olihan siinä paljon Shabbya, mutta garden puuttui :( Olin hieman petyksissä. Jos olisin tuon kirjakaupassa katsellut, niin en varmaankaan olisi ostanut. Mutta olkoon noin, se saa nyt toistaiseksi olla minulla. Onhan siinä kauniita kuvia.

Tähän jatkoksi taas muutamainen puutarhainen kuvainen ;)

Potkukelkkanurkalta. Siitä olen ennenkin kirjoittanut. Talvella taisi olla kuvaa. Ei siellä potkukelkkaa näy, kun on pöhheikössä.  Edessä kukkii Arabella...


Tässä näkyy... Siinä kiipeilee Ville de Lyon, joka ei nytkään kuki. Ei ole vielä koskaan kukkinut.


 Likempää

Toisesta suunnasta avointen huushollin ovien suuntaan...
  Matalaa lijaa, pökerryttävä tuoksu tällä nurkalla. Takana kiipeää vaaleanpunakukkainen Hagley Hybrid
 Ihan vaan muuta...

Kivaa viikon jatkoa. Menkäähän metsään poimimaan superfoodia. Sitä on valtavasti. Ei tarvii muuta syödä ens talvena;)  nimim. Kädet kyynärpäitä myöten mustana ;)
Heippa!

10 kommenttia:

 1. Suloinen on potkukelkka kärhöineen, vaikka ei kukikaan. Kärhöt todella ovat oikukkaita. Kaunista muutenkin !

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia puutarhasta!
  Minä oon niitä laiskimuksia, jotka hankkii mustikat ostamalla... tulipa sekin sanottua ääneen ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja kukkaisaa. Täällä myös yksi, joka ei taivu enää muistikkamettään, polvi kun ei toimi. Mutta hyviähän ne on, onneksi meillä talon nurkalla maistiaiset!

  VastaaPoista
 4. Täällä myös kädet kyynärpäitä myöten mustana ja mustikkatahroja metsähousuissa. Superfoodia on pakastettu ahkerasti, sillä löysin aivan erinomaisen paikan kun kuljeskelin metsässä. Puutarhassasi näkyy ihania "huoneita".

  VastaaPoista
 5. Pitäis saaha aikaseksi vääntyä mustikkamettään, on mukamas aina niin kiirus ja muuta tekemistä...
  Ihania kukkia!

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkia koko piha täynnä. Potkukelkka on kekseliäs kukkatuki :)

  VastaaPoista
 7. Moi!
  "Superfoodit" halla vei meiltä maalis-huhtikuussa. 7 viikkoa aurinko porotti taivaalta ja päivisin oli monta plusastetta. öisin taas kymmenisen astetta pakkasta ja maat lumettomina. Olisitpa nähnyt minkälaiset metsämaisemat meillä olikaan. Kanervat ja mustikanvarvut olivat ruskeat. Nyt on taas niin kuivaa että sienetkään eivät kasva. Mikä tuuri meikäläiselle että on supermarket mistä saa vähan "foodia" ;)))/Anja

  VastaaPoista
 8. Aivan pökerryttävän kaunis puutarha! Olen rullaillut ylhäältä alaspäin ja aina vain ilmaantuu kaikkea kaunista. Mörököllillä on aivan varmasti pienen runotytön sydän.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)