maanantai 26. elokuuta 2013

ARAKNOFOOBISET STOP, TAI OIKEASTAAN JUURI TE, WELLCOME ;)

En enää juurikaan jaksa juoksennella ötököitten perässä, mutta tämä hämppäri oli niin harvinaisen komea, että oli juostava hakemaan kamera. Olin laittamassa pyykkejä narulle ja se oli sinisessä pyykkipojassa. Laitoin pojan maahan, ja siitä se läksi kävelylle muualle. Raukalta puuttuu vasemmalta puolelta jalat. Ei ole kuin kolme nystyrää. Muistelen, että hämppäri voisi kasvattaa uudet jalat. En jaksa tarkistaa olenko oikeassa. Tässä kuitenkin kasvokuva ja toisessa näkyy nuo puuttuvien jalkojen paikalla olevat nystyt.


No niin, hyvää yötä ja kauniita unia ;)

10 kommenttia:

 1. Kiltti olit hämähäkille<3
  Minäkin kannan kaikki kimalaiset ja hämppärit ulos ovesta jos ovat sisälle eksyneet:)

  VastaaPoista
 2. Voi reppanaa. Kyllähän hämyt pärjää, vaikka joku jalka puuttuukin, mutta eiköhän puuttuneiden tilalle kasva uudet.

  Hienot kuvat, kyllä tämän takia kannatti kamera hakea!

  VastaaPoista
 3. Hyvät kuvat, mutta vähemmän ihana kohde (just men kylmät viluväreet) ;D

  VastaaPoista
 4. Oliskohan se käynyt kosioretkellä ;) Ainakin joidenkin hämähäkkilajien naaraat saattavat napata jalan muistoksi kosijasta ja syödä sen, joskus koko koiraan...

  VastaaPoista
 5. Hämähäkit ovat omanlaisiaan, kauniitakin mutta aika inhottuja, enkä tykkää itse livenä ollenkaan, vaikka nimimerkkini niin kamala onkin. Tämä hämppäri oli kyllä melkoinen ja mistä tuon tietää oliko sillä tuo kummempia jalkoja ikinä ollutkaan? Ihan pikkuruisen hämiksen kannoin turvaan tänäänkin, tai no ainakin pois lieden läheltä.

  VastaaPoista
 6. Hämäkäkit on tavallaan kauniita mielestäni, kuitenkaan en niistä tykkää, en myöskään koskaan tapa, vaan aina kuskaan huushollistakin tavalla tai toisella pihalle.

  VastaaPoista
 7. Taitaa olla ristilukki, ainakin on komea ristikuvio selässä. Pärjää ilmeisesti invalidinakin. Hämähäkit ovat hyödyllisiä olentoja, olisimme pulassa ilman niitä.

  VastaaPoista
 8. Olen yrittänyt siedättää itseltäni hämähäkkikammoa pois, mutta tämä jalkapuoli sai kyllä taas kylmät väreet selkäpiihin...

  VastaaPoista
 9. Ohhoh, ompas melkoinen tyyppi rujoudessaan. Hienot kuvat!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)