maanantai 5. elokuuta 2013

SE PÄIVÄ OLI ILOINEN, VAAN NYT SE ON JO EILINEN...

Kuten joka puolella tiedotteissa on kerrottu, eilen olivat sadat puutarhat avoinna puutarhanälkäisille. Niin myös Mörököllien. Muutama sata kävijää oli päivän mittaan, ja kaikki sujui mukavasti. Muutama blogituttukin käväisi :-D Tosi kiva nähdä, että tämä kiinnosti ;) Tapahtumaa varten ei oltu pihaa mitenkään vieraskoristeltu, huomasivatkohan kaikki esim. taidokkaat ja upeasti rehottavat kesäkukkaistutukset, millainen yksi joutsenen selässä ;)
Sää suosi. Eilinen oli helteinen ja aurinkoinen ja kaikki kasvit olivat janoissaan ja velttoja. Tälle päivälle oli siis odotettavissa kastelua ja taas kastelua. Mutta taivaspa aukenikin yöllä ja antoi tulla vettä oikein kunnolla. Kiitos taivas :)
Enempää eilisestä jorisemattta, laitan muutaman kuvan edellisiltä päiviltä. Yritin vähän yksiyiskohtia...

Älkää kysykö mikä tää on...se vain on....

 pariskunta
 Puutarhaetsivä


 Pari taas...

Vielä yksi tärkeä tiedotusluontoinen asia:
Vieraileeko blogissani hämäläisiä puutarhakiinnostuneita??? Miten olisi liittyminen paikallisen puutarhayhdistyksen jäseneksi?? Jäsenmaksu vaivaiset 15€/vuosi. Nyt olisi tilaa vielä ensi lauantaiselle Rauma-Vakkataimi-retkelle. Retken hinta jäsenille tosi edullinen. Tule ihmeessä mukaan!!!! TÄÄLLÄ enemmän loppukesän riennoista ja myös liittymisohjeet :)


Kaunis päivä näyttäisi olevan, nautinnollista päivää kaikille :)

19 kommenttia:

 1. Meillä tämä kuivuus teki sen, että pähkinäpuumme päätti juuri eilen pudotella keltaisia lehtiään pihalle oikein urakalla. Eipä ollut liian siistin näköistä...

  VastaaPoista
 2. Yläpeukkua komealle puutarhaetsivälle!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut onnistuneelle puutarhapäivälle. Sinulla onkin niin kaunis ja salaperäinen puutarha ja tosi söpö puutarhaetsivä ;))

  VastaaPoista
 4. Kiitos, että sain vierailla ihanassa ja persoonallisessa puutarhassasi. Olin ihastunut siihen jo blogissasi, mutta puutarhan kokeminen elävänä oli enemmän kuin odotin. Oli mukavaa tavata myös maailman viehättävin puutarhaetsivä, joka jakoi huomiotaan auliisti kävijöille jopa tulemalla syliin.

  VastaaPoista
 5. No, Mörököllin puutarhaa ei tartte koristella sen kummemmin! Se näkyy tänne Ruottiin asti että upea se on ilman erityisiä somistuksia.

  Ehkä mä voisin olla niinku' sellanen "hang arond!jäsen koska mun isä oli Tampereelta kotoisin...;)?!

  Jees! Nyt on mentävä somistamaan puutarhaa illaksi koska tänne tulee tusina puutarhasta kiinnostuneita...;)))! Mun puutarha vaatii aina semmosta pientä stressiä minulta ennen kuin sitä kehtaa muille näyttää;))!
  Yritämpä katsella sinum bloginlulijoita jos joku ehkä kirjoitta ja kertoo puutarhastasi!/Anja

  VastaaPoista
 6. Ilmoittauduin retkelle juuri. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana, salainen puutarha. Ja näemmä vielä puutarhaetsiväkin - piste iin päälle.

  VastaaPoista
 8. Kiitos että saimme tulla !Olin pökertyä ihastuksesta, puutarhasi on upea ja kaunis. Jaa mitä rikkaruohoja, älähän höpise :) Paremmin hoidettua pihaa saa hakea, sanoisin että rakkaudella ja erittäin hyvällä esteettisellä silmällä on pihaasi hoidettu, se on paratiisi. Ja oli mukava nähdä sinut livenä, ja kiva että ehdit etsiä mulle ne valkoiset iirikset, vaikka sinulla oli kysyntää joka suunnalle. KIITOS !

  VastaaPoista
 9. Vai Raumalle tulossa, hienoa! :D Jos oisin itse kaupungissa, niin käskisin hihasta vetämään... mutta mulla silloin suuntana Rusko :))
  Nauttikaahan vierailustanne!

  VastaaPoista
 10. Onnea kauniista puutarhastasi:)

  VastaaPoista
 11. Puutarhasi on älyttömän upea, me molemmat Husbendin kanssa ihastuimme siihen suuresti. Tänään näytin kahdelle ystävälleni kuvasatoa, kovasti tietysti tykkäsivät. Oli myös mukava tavata sinut henkilökohtaisesti. Meitä bloggareita onkin siellä ollut monta, ainakin Pivi ja Cheri lisäkseni!

  VastaaPoista
 12. Lumottu puutarha , oi mahdoton sentään miten kaunista. Cherin blogista tänne tulla tupsahdin. Oi mitä taideteoksia ja James- =^..^=. Hän on aivan IHASTUTTAVA !

  VastaaPoista
 13. mukava kuulla et päivä onnistui hyvin:)) käväisin Cherin blogissa ihastelemassa upeita kuvia puutarhastasi tai pikemminkin puistostasi, hän oli kirjoittanutkin niin mainiosti käynnistään.

  VastaaPoista
 14. Hienoa, että päivä sujui kivasti. Aika paljon oli vierailijoita myös :) Ihania kuvia kyllä olet tänne kuvaillut. Kiva, että jaksetaan järjestää tällaisia ja että on kävijöitä myös :)

  VastaaPoista
 15. Hienoa, että puutarhapäiväsi onnistui :)
  Minäkin käväisin tutustumassa neljään erilaiseen puutarhaan täällä Lahdessa ja räpsin niin paljon kuvia, että illalla oli sitten vaikeuksia päättää, mitä laitan blogiini ;)

  VastaaPoista
 16. Kiitos että saimme tulla! Puutarhasi lumosi minut aivan täydellisesti kyllä se niin mahtava oli :)

  VastaaPoista
 17. Ihana puutarhasi.
  Olisi tenyt mieli tulla mutta liian pitkä matka.

  VastaaPoista
 18. Voi mikä ihana etsivä <3
  Kyllä sulla on kaunista!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)