sunnuntai 1. syyskuuta 2013

ARVONTA SUORITETTU

...melkein samaan aikaan kuin viikon lottoarvonta.

Melekoisen paljon sain nimilappuja kirjoitella. Kiitos kaikille mielenkiinnosta arvontaani kohtaan. Mutta arvatkaas mitä. Tämä oli mulle uskomattoman vaikeaa....mun tekisi mieleni lähettää jok'ikiselle arvontaan osallistujalle palkinto. Mutta ymmärrättehän, että se on mahdotonta. Jospa joskus toiste... Hirveältä tuntui valita vain yksi. Helpotin sitten oloani edes vähän ja päätin ottaa kaksi. Ensimmäisenä tullut nimi olisi tämän palkinnon voittaja, toiselle katsoisin jotain ;)

Taikaruukkuna toimi tällä kertaa kreikkalainen ruukku. Myttäsin kaikki laput ruukkuun, ravistelin ylösalaisin ja..... tadam...ekana tuli Tillariina ja toisena Saila. Tillariina saa siis tuon sipulipaketin ja mitä ikinään olen siihen muuta keksinyt.

Saila halusi voittaessaan vain Galtonian sipuleita. Multa saattaisi muutama vielä irrota, joten saat muutaman. Kysyn myös onko sinulla Eucomis bicoloria, se on myös talvehtinut mulla, ja voisin laittaa muutaman siitä lisäksi ja ehkä vielä jotain muuta.

Tillariinan suhteen minullakin kävi tuuri, koska uskon, että voisimme järjestää tapaamisen rantalenkille tai jonnekin  ;)

Ja ei sitten muuta kuin onnittelumaljan kohotusta ....cheers :)
 

Oikein rattoisaa ja onnellista alkavaa viikkoa kaikille, ovat luvanneet mukavan lämpöistä keliä....

16 kommenttia:

 1. Vau vau vau, vautsipau! ja vau vielä kerran! Voi kiitos! Teillä asuu mahhhhtava onnetarrrrr :-)
  Onnittelut myös Tillariinalle!
  Kuules, en kaipaa kuin vain yhden tai korkeintaan kaksi Galtoniaa, kokeillaan nyt ensi alkuun onnistuuko talvettaminen tai talvisuojaaminen yhdellä... ja JUURI EILEN ihailin Eucomis bicoloria naapurin pihassa, ja nyt sitä olisi täällä tarjolla! Ei ole kuules tottakaan. Vai sulla talvehtii... naapurin emäntä eli kasvivastaava ei ollut paikalla, mun täytyy kysyä häneltä onko hänelläkin sipuli maassa talven yli.
  Mutta siis, yksi kumpaakin lajia riittää mainiosti! Laitan osoitetta sulle sähköpostilla kunhan ensin sellaisen täältä löydän...

  VastaaPoista
 2. No, jopas jotain! Kiitos kovasti onnettarelle ja tietysti sinulle! Jippii! Mahtavaa!! Laita postia (hepuna@netti.fi) kun on sipulit valmiina, tehdään treffit!

  VastaaPoista
 3. Ihana malja, mistä olet sen löytänyt? Löysin blogisi Sailan kautta. Aurinkoista syksyä!

  Mörökölleily on tosi kivaa, sitä mekin siippani kanssa harrastamme ja ruuanlaitto useimmiten harmittaa, se vie turhaan aikaa paitsi silloin kun tulee kasvimaalta kori täynnä ihania vihanneksia ja juurikkaita. Herra Mörökölli tosin silloin esittää outoja kysymyksiä ruuan suhteen, kaikkea ei tarvitse kuunnella kun luovuus iskee...nyt on ihana säilöntäaika, umpiointi on mulla uusi juttu,viime vuodesta (Camilla Plumin innoittaman, kannattaa kokeilla!!

  terveisin

  Saila III-vyöhykkeeltä

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille! Ja malja tosiaan on kaunis.

  VastaaPoista
 5. Ja taas löytyi uutta tietoa, vaikkei voittoa tullutkaan! Siis tuo E. bicolor saattaisi pärjätä maassa talven yli?! Taidankin jättää toisen kokeeksi maahan. Kuinka syvällä sulla se on? Onnittelut vielä voittajille!

  VastaaPoista
 6. Toisen blogin kautta löysin tieni tänne ja hauska blogi sinulla :) ja ei ole tylsyyttä nähnytkään ;)
  Lukijaksesi tipahdankin samantein...

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)