sunnuntai 29. syyskuuta 2013

BLOGIJUTTUJA ja HALIMUKSIA

Kiitos Cherille ja kaikille muille, jotka ovat antaneet neuvoja tässä blogin konstailussa. Ei meikäläinen tulisi toimeen ilman moisia osaajia ;) Eilen todellakin ensimmäinen postaukseni tuli näkyviin vasta tuon toisen kanssa yhtäaikaa, vaikka olin laittanut sen tänne jo viisi tuntia aiemmin. Poistin sitten nuo kuvat, jotka olivat suurentuneet tuolla sivupalkissa, ja sen jälkeen postaukset tulivat näkyviin. Olisivatko ne suuret kuvat jotenkin vieneet liiaksi tilaa, ettei bloggeri jaksanut näyttää ollenkaan uusia postauksia. Kokeillaas nyt, näyttääkö tämän ;)

Minulla oli tuolla sivupalkissa karvanaamojen halimahdolisuudet, jotka nyt poistuivat.
Omppu Ompukka Omenaista oli halittu eniten, 81 kertaa oli häntä rutistettu :)

Rakas edesmennyt(taas viiltää tuska :( ) Jorma oli saanut 79 halia

Herra Hermanni 76 Halia

 Jotkut olivat tykänneet halia näitäkin karvakuontaloita,
Bill Gibbonsia 63 kertaa
ja Dusty Hilliä 79 kertaa
Vätys, läheisriippuvainen peppukärpänen, puutarhaetsivä James oli päässyt osalliseksi 73 halista

Otukset kiittävät halijoitaan  ;)

Tää toivottaa kaikille onnekasta ja mukavaa tulevaa viikkoa :)

jk. ei tullut näkyviin tämäkään, puoli tuntia on nyt kulunut siitä, kun julkaisin tän. Julkaisin klo 20.50 Ei siis johtunut ylipainosta ? Jospa tää joskus tulee... Öitä


14 kommenttia:

 1. Nyt näkyy :-) Omituista, että jutut noin viivästyvät. Minulla ne taas usein katoavat heti julkaisemisen jälkeen, olen oppinut jättämään omalle sivulleen auki sen sivun, jossa juttu kirjoitetaan, niin voin päivittää jutun siitä uudestaan, muuten sen joutuisi kirjoittamaan kokonaan uudestaan.
  Halit ja pusut vielä kerran ihanille karvanaamoille, ja Jormalle sateenkaarisillalle! Kävin halailemassa heitä vuoron perään täällä, no Gibbonsia ja Hilliä vähän vähemmän :-D

  VastaaPoista
 2. Ai halimuksiakin voi blogiin laittaa! Hauska juttu! Tuo James mahtaa olla kuin Majurini, hellittävän ihana vätys.

  VastaaPoista
 3. Hyvin halattavilta nuo pörriäiset näyttävätkin. Minäkin tappelen bloggerin kanssa. Pääsen kirjautumaan sisään vain ajoittain, enkä voi ymmärtää mistä se johtuu. No, ehkä tekee minulle hyvää joutua vähän miettimään kirjoituksiaan etukäteen. t. Häivähdys.

  VastaaPoista
 4. No höh minulla ei ole vielä sattunut mitään tällaisia ongelmia bloggerin kanssa, mutta ehkä ne tulevat sitten kun "tavaraa" on enemmän, mulla on vasta 60 päivitystä. Täytyykin muistaa jättää aina kirjotelmansa auki omalle sivulleen, jos alkavat jossain vaiheessa mystisesti häviämään kuten Sailalla.

  VastaaPoista
 5. ♥ihanat halittavat: tulkoot täältä..vaikkapa kaikille..isot halit! :) Mulla muttui myös sivupalkissa kuvia suuremmiksi, poistin ne ja osa suureni uudelleen..Luulen, että se oli joku päivitysjuttu, sillä tilanne korjaantui pikkuhiljaa..en tiedä..mystistä kuitenkin..

  VastaaPoista
 6. Ihania halittavia,hali,hali.♥

  VastaaPoista
 7. Harmi, että tuo halijuttu on mennyt minulta kokonaan ohi. Niinpä laitan tässä kaikille oikein tuhdit maanantaihalit, Gibbons ja Hill saakoon vähän vähemmän tuhdit.

  VastaaPoista
 8. Täältä vielä iso hali kaikille teille:)

  VastaaPoista
 9. Suloiset halit vielä nelijalkaisille <3 Tää bloggerin kenkkuilu kyllä kismittää.... en ole jaksanut sivukuviani muokata, kun en edes löydä alkuperäisiä, murr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, löydät kuvasi Picasasta, sinne latautuvat kaikki blogin kuvat.

   Poista
 10. Onpa outoja nämä viivästykset, joku muukin on niistä valittanut ja joidenkin postaukset eivät päivity lukulistoille. Harmillista. Minäpä olen halannut Jamesia ihan livenä! Jormalle vielä erikoistaputukset täältä, hän on niin vetoava, koirien taivaassa on varmasti mukavaa.

  VastaaPoista
 11. Minä halailen vaan ihmisiä ja koiria, en uskalla kissoja kun ne pelottavia .
  Minulla ei muita kun itseni tyhmyys ongelmia kun esim tuota pinterest kirjainta osaa laittaa enkä muutakaan, jotka ärsyttää.. mut se on oma vika..

  VastaaPoista
 12. Haleja sinne vieläkin, vaikka taisin joskus halailla ennekin :)
  Minä kun syytän aina vain omaa hidasta ja katkeilevaa tietokonettani, kaikista bloggerinkin ongelmista. Jospa ne ei aina johdukaan omasta koneesta ;D
  Onhan nuo omat jutut löytyneet tallennettuina, vaikka kone onkin katkennut kesken kirjoituksen. Sensijaan kommentit eivät tallennu mihinkään, jos kone sammuu kesken kirjoituksen. Toivottavasti selviää nää blokkerin ongelmat.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)