maanantai 16. syyskuuta 2013

KAUHU UUTISIA

Kirjoitankin nyt jo tuosta ikävästä asiasta johon jo eilisessä postauksessani viittasin. 

TÄÄLLÄ LINKIN TAKANA 
kirjoittelin keväällä tyttösestä, joka leikki Tuhkimoa ja linnan tanssiaisia. On tapahtunut todella hirveitä ikäviä juttuja. Kesällä H alkoi saada epileptistyyppisiä kohtauksia, jotka sitten diagnotisoitiinkin epilepsiaksi. Ei siinä mitään, oli helpotus saada tuo diagnoosi, koska lasten epit paranevat usein jo parissa vuodessa. Mutta...

Tämä ei todennäköisesti olekaan tavallinen epilepsia. H on osallistunut rokotusohjelmaan, jonka seurauksena kymmenet muutkin lapset ovat saaneet samanlaisia neurologisia kohtauksia. Tavallinen epilepsia olisi pidettävissä kurissa lääkityksellä. Tähän mennessä tähän ei epilääkitys ole auttanut, vaikka annostusta on lisätty jo kolme kertaa. Ja ne hirvittävät päänsäryt, joista lapsi kärsii lähes päivittäin. Niihin määrätään aina vain vahvempia kipulääkkeitä, jotka eivät nekään ole helpottaneet.
Monet asiat ja kysymykset, joihin vain aika antaa vastauksen, painavat mieltä jatkuvasti. Tämä on uusi asia, josta ei tiedetä mitään.
-Mihin suuntaan oireet etenevät? -Paraneeko koskaan? -Paheneeko ja tuleeko muita haittoja? Yhden lisähaitan jo tiedänkin, joka on liian hirveä edes kerrottavaksi.
H:n äiti on saanut runsaasti yhteydenottoja samanlaisista tapauksista. Lääketehdas on myöntänyt virheen ja  pahoitellut ja pyytänyt anteeksi (hehheh). Haittailmoituksia on tehty paljon.

H.n vanhemmat vastustivat ensin hyvin jyrkästi rok ohjelmaan osallistumista. Mutta neuvolahenkilöt ovat koulutettu ja aivopesty painostamaan (neurologia siteeraten)) Näin kävi tässäkin tapauksessa. Neuvola sai ylipuhuttua.
 TÄÄLLÄ jotain asiasta.

Tästä asiasta ollaan vielä tässä vaiheessa hyvin vaitonaisia. Mutta vanhempien kannattaa kuitenkin olla hyvin kriittisiä uusien rokotteiden suhteen. Tarvitseeko jokaista hyvin epätodennäköistäkin sairastusta vastaan rokottaa?  Onko kuyitenkin pienempi riski sairastaa ne hyvin epätodennäköiset korvatulehdukset ja ripulit, kuin riskeerata koko terveys? Neuvola ei näissä asioissa pysty kertomaan totuutta. Näissä asioissa liikkuvat suuret setelit ja henkilökunta uskoo toimivansa oikein ja lasten parhaaksi.

Olemmeko palanneet Hitlerin ja Mengelen aikoihin tässä turvallisessa Suomen maassa? Lapsia käytetään kokeiluihin.

Tässä kuitenkin kukka tällekin päivälle. Dendrobium nobile aloitti jokasyksyisen kukinnan. Kaikki orkideat ovat viettäneet kesän ulkona.

20 kommenttia:

 1. Ei jestas!! Täähän on oikeasti ihan hirveä tapaus. Eikä varmasti ainut.

  Olin jo ihan raivoissani siitä, kun oltiin omien poikieni kanssa sovittu, että heidän ei tarvi ottaa sikainfluenssarokotusta, koska eivät halunneet, enkä aikonut itsekään sitä ottaa. Mutta mitä tekee ammattikoulun terveydenhoitaja? Ilmoittaa pojalle, että nyt se rokotus kuule pistetään ja sillä selvä. Eikä kukaan kysy vanhemmilta lupaa! Poika oli sentään vasta 16.
  No siinä ei käynyt kuinkaan, mutta oikeasti tällaiset uudet rokotusohjelmat tuntuu kyllä niin kyseenalaisilta, kun kellään ei ole pitkäaikaista näyttöä siitä, mitä niistä seuraa.
  Ja kuitenkin korvatulehdukset ja ripulit tai mihin niitä rokotuksia nykyään annetaankin, on aina (tai ainakin siltä tuntuu) kuuluneet ihan normisti lasten elämään. Ne vaan hoidetaan ja sillä selvä.
  Ja mitä seuraa siitä, jos mihinkään ei saa hankkia luontaista vastustuskykyä, kun kaikki hoidetaan rokotuksilla jo ennenkuin mitään on tapahtunut.

  Olen todella todella vihainen ja surullinen tämän kertomuksesi tytön ja kaikkien muiden saman kohtalon kärsineiden puolesta ja toivotan hänelle ja hänen vanhemmilleen kaikkia mahdollisia tarvittavia voimia taistelussa paremman elämän puolesta <3.  VastaaPoista
 2. Nyt pistää vihaksi ja paljon - ja samalla surettaa pienen tytön ja perheen - sekä kaikkien niiden muiden samassa tilanteessa olevien lasten ja perheiden puolesta.
  Voimia sinne pienelle prinsessalle ja läheisille - toivottavasti lääketehdas nyt sitten kehittäisi parantavat lääkkeet vähintäänkin samalla rahalla kuin tuon rokotteen!

  VastaaPoista
 3. Todella kauhea juttu, miten tällaista voi tapahtua meillä, käsittämätöntä ! Olisi luullut että narkolepsiafiaskon jälkeen kontrolli olisi todella tiukka... Voi miten pahoillani olen teidän puolestanne :( Toivon että Prinsessalle löytyy parannuskeino, ja nopeasti. Ja toivon myös että lääketehdas vastaa teostaan. Voimia tytön vanhemmille ja isovanhemmille myös. HALAUS !
  Ja kiitos että kirjoitit tästä, minulta oli nämä uutiset menneet ohi.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ikävä juttu, todellakin. Toivon kovasti että tilanne kohentuisi eikä menisi enää huonommaksi tuosta. Ei lapsen kuulu kärsiä. On tosiaan ihme fiilis -kuin ihmisiä käytettäisiin koe-kaniineina, jopa pieniä lapsia.
  Itselläkin on epilepsia ollut nuoresta asti, ja välillä on ollut vaikeitakin aikoja, jolloin on kokeiltu uusia markkinoille tulleita lääkkeitä, joista sitten kauheita sivuvaikutuksia. Nyt onneksi tilanne on parempi.

  VastaaPoista
 5. Ihan karvat nousee pystyyn. Nämä jutut pitäisi saada kaiken kansan tietoisuuteen, jotta ne jotka vähänkin välittävät ja uskovat, voisivat Vielä pontevammin kieltäytyä näistä "kokeiluista" ihmisen terveydellä leikkimisestä.
  Lehdstä luin aamulla, että nyt taas olisi tarjolla pneumokokkirokotteet.
  Th-henkilöiden painostus tuntuu myös ihan kamalalta. Sillon kun sikaflunssapiikkiä pisteltiin, sanoin että juoksen karkuun niin kovaa kun vain pääsen, jos aletaan pakottaa ottamaan sitä.
  Voimia perheelle ja pikku Tuhkimolle ja teille kaikille!

  VastaaPoista
 6. Voi kauheeta kerrassaan. voi pieniä lapsukaisia jotka saavat kärsiä..
  Painostusta on, olen myös seurannut täällä rokotus vimmaa jo jonkin aikaa..
  Voimia koko perheelle ja että lapsi toipuu entiselleen..

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs on ikävä juttu. Koko elämä pilalla, niin monelta. Lapselta ja myös vanhemmilta. Kertakaikkiaan hirveää.

  VastaaPoista
 8. Ei voi olla totta!!!
  Tosi kauhea juttu...olen tuota samaa miettinyt, että miksi nykyisin pitää rokottaa, joka ainutta sairautta vastaan...eikö lapset saa enää sairastaa.
  Silloinkin, kun tuota lintuinfulenssaa vastaa roketettiin, ihmettelin, että milloin (muka) tuokin rokote on ehditty testata ja kuinkas sitten kävikään...ei ollut testattu ei!!!
  Voimia pikku H:lle ja hänen vanhemmillee♥

  VastaaPoista
 9. Aivan kamalaa. Siinä pieni ihminen poljetaan kylmästi jalkoihin, kun iso raha puhuu. Ei siinä pahoittelut mitään auta enää kun lapselta terveys viedään.

  VastaaPoista
 10. Todellakin kauhu-uutisia! Erittäin surullista ja raivoa nostattavaa. Lääketieteellisesti rokottaminen on aina riski, mutta on laskettu, että loppupeleissä hyödyt ovat suurempia kuin haitat. Se, että rokotteita ei ole testattu kunnolla ennen yleiseen käyttöön ottoa on rikos, tahallinen vamman tuottaminen. Toivon totisesti että lääkeyhtiö saadaan vastuuseen teoistaan ja korvaukset panevat miettimään tulevia toimintaperiaatteita. Pienelle tytölle toivon sydämestäni paranemista ja kivutonta elämää. Voimia teille kaikille!

  VastaaPoista
 11. Aivan kauhea uutinen! On täysin moraalitonta tehdä tällaisia lääkekokeita ihmisillä, varsinkin lapsilla. Toivon sydämestäni, että lääketehdas saadaan näistä tapauksista vastuuseen ja että pienelle tytölle ja muillekin kokeen uhreille löydettäisiin pian helpotusta ja terveempi loppuelämä!

  Voimia teille kaikille!

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa ihan hirveältä! Eikö mihinkään voi enää luottaa?? En aikoinaan osallistunut itse enkä antanut rokottaa tyttäriäni sikainfluenssaa vastaan, kun en luottanut nopeasti kehitettyyn rokotteeseen. Toivottavasti kaikki vielä menee parhain päin!

  VastaaPoista
 13. Voi, ei!! Onpa tosiaan kauhu uutinen. Toivottavasti apua löytyy ja pian. Voimia teille kaikille!

  VastaaPoista
 14. Ihan puistattaa. Pienten lasten äitinä tuollainen pistää tosiaan miettimään. Paljon voimia teille kahlata tässä epätietoisuudessa. On aivan kamalaa, kun ei ole keinoja auttaa pieniä lapsia tällaisissä asioissa.

  VastaaPoista
 15. Jossakin vaiheessa rokotus ohjelmaan tuleva HPV-rokote mietityttää myös, olen lukenut siitä paljon negatiivisia juttuja! Voimia perheelle vaikeassa tilanteessa<3

  VastaaPoista
 16. Tulee oikein itku kurkkuun vaikka se ei auta näitä lapsia. Minun täytyy myöntää että olen menettänyt luottamuksen melkein täysin nykyaikaiseen "terveydenhoitoon". Kaikki me olemme sillon tällöin kokeilun kohteina kun on lääkkeistä ja rokotuksista kysymys. On vaan vaikea ymmärtää että lapsia pidetään koekaniineina.
  Täällä Ruotsissa on ollut samankaltisia skandaaleja kun on lapsia rokotettu.
  Usch och fy, som vi säger.../Anja

  VastaaPoista
 17. Voimia! Olen aivan järkyttynyt. Miksi markkinavoimat ja ahneus saavat jyllätä!

  VastaaPoista
 18. Kyllä noita rokotuksia olen kanssa äitinä miettinyt monet kerrat!
  Todella ikäviä seurauksia tullut tietoon jälkeen päin :( Toivon todella, että tyttö saisi apua kipuihinsa ♡

  VastaaPoista
 19. Karmea tarina!

  Pian on tulossa taas uusi vaarallinen rokotus pikkutytöille YMPÄRI SUOMEA!

  Varoittakaa ihmisiä tästä. Tämä HPV-rokote tulee Suomen kansalliseen rokoteohjelmaan jokaiselle pikkutytölle alkaen Marraskuusta 2013... Mutta voit kieltäytyä ja olla sallimatta lapsillesi rokotetta!

  Lisää infoa linkistä Marraskuu tuo uuden rokotteen (ja lisäinfoa tämän HPV-rokotteen SUURISTA VAAROISTA! "Osa sokeutuu, osa on loppuelämänsä pyörätuolissa, koomassa.")

  VastaaPoista
 20. Olen todella pahoillani tyttösenne puolesta, samoin kuin kaikkien rokotteista sairastuneiden puolesta.
  Olen osaksi samaa mieltä siitä, että nykyään tuntuu olevan rokotteita pienimpiinkin tauteihin, mutta toisaalta olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että rokotteiden avulla on onnistuttu karsimaan täältä sellaisia tappaviakin tauteja kuten tuberkuloosi, isorokko jne. Rokotteiden vaikutukset tulisi ehdottomasti tutkia todella tarkasti jo paljon ennen kuin ne pääsevät ihmiskoevaiheeseen, tuollainen kohtalo aivan turhaan on lapselle niin väärin kuin vain voi olla.
  Itsekin olen välillä miettinyt, että onkohan lapsemme autismilla ja sikainfluenssarokotteella jotain yhteyttä, mutta en ole osannut sellaista suoraan päiväyksistä tai muusta havaita, niin en syyttele itseäni enempää. Sitä paitsi vaikka nykytietämyksen valossa varmaan jättäisinkin sikainfluenssarokotteen välistä, niin silloin kuvittelin tekeväni parhaani lapseni hengen eteen.

  Mutta yhteenvedettynä sanoisin, että suurin osa rokotteista on kuitenkin tutkittuja, turvallisia ja hyödyllisiä, mutta uusimpia tuulia ei kannata liian nopeasti lähteä seuraamaan. Ja terveydenhuoltohenkilökunnan painostus on erittäin törkeää toimintaa!

  Saara

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)