sunnuntai 22. syyskuuta 2013

MITÄ ON TAPAHTUNUT, vinkkiä kaipaan

Herranen aika mitä blogille on tapahtunut. Kun rulla alaspäin niin jotkut kuvat ovat muuttuneet jättisuuriksi. Yritin päivittää noita kohtia, mutta mikään ei muuttunut ennalleen. Osaako kukaan sanoa mitään vinkkiä? MUn ei kannata tehdä tänne mitään lisää, ennenkuin olenn saanut tämän ennalleen ;)

Kiitos kommenteistanne tähän päivitykseen. En siis ole ainoa. Toivottavasti bloggeri korjaa jutun, muuten täytyy poistaa nuo vääristyneet osat tuolta sivupalkista. Voisihan ne toki poistaakin ja uusia vähän samalla blogia....menee harkintaan ;)

10 kommenttia:

 1. Minulla sama sivupalkin kuvien kanssa. Toivottavasti joku nyt osaa neuvoa.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti apua löytyy.Hyvää pyhäpäivää:)

  VastaaPoista
 3. Sivupalkit olivat itsekseen liikkuneet minulla, sen vuoksi jopa laskuri oli kadonnut. Omituista. Siirsin itte takaisin.

  VastaaPoista
 4. Ei ole ainut sinun blogisi, jossa näitä ongelmia on...on minulla ja muutamalla muullakin...ei yhtään kiva juttu!!

  VastaaPoista
 5. Kääk! Ei ole kiva juttu! Täytyypä mennä tarkistamaan omakin blogi...inhoan noita Bloggerin sekoiluja!

  VastaaPoista
 6. Jopas on. Suosittelen pienentämään kuvat valmiiksi siihen kokoon mitä ne tulevat olemaan blogisivulla, esim. minun blogissani sivupalkin kuvien leveys on 150 pikseliä ja varsinaisten blogitekstien 440. Tällöin ei haittaa, vaikka bloggeri muuttaisi asetuksia, kun kuvat eivät voi muuttaa kokoaan. Toivottavasti ongelma ratkeaa.

  VastaaPoista
 7. Mulla on kissakolmikon kuvista kaksi suurentunut, mutta yksi pysynyt ennallaan. Ikävää. Toivotaan, että ajan kanssa korjaantuu.

  VastaaPoista
 8. Voi että, aina jotain ongelmia..Kun ei muutenkaan jaksa osata näitä hommeleita. Jospa korjaantuu

  VastaaPoista
 9. Johan on hassua..pitääpä tarkistaa omat sivut. Mukavaa uutta viikkoa ja toivotaan että korjaantuu.

  VastaaPoista
 10. Bloggerilla on jokin uudistus taas menossa. Kommenttilaatikotkin ovat kokeneet pienen muutoksen. Picasassa oli jotakin uutta ja erilaista. Minulla kävi jokin aika samoin, sivupalkin kuvat suurenivat niin, että osa kuvasta leikkaantui pois. Asia korjaantui itsestään jonkin ajan kuluttua enkä alkanut etsiä vastausta. Toivottavasti asia korjaantuu sinunkin kohdallasi pian.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)