tiistai 29. lokakuuta 2013

JATKOA EDELLISEEN...

Kiitos kaikille kommenteista, mielipiteistä ja kannustuksesta ja onnentoivotuksista ;)
Minäkään en osaa sano, mikä olisi hyvä systeemi parhaiden finaaliin valitsemiseksi. Kyllähän se jokin tällainen äänestys täytyy olla. Olen itse käynyt jakelemassa tähtiä mielestäni parhaille kuville, mutta en ole antanut vastalahjapinnoja, jollei kuva ole mun mielestäni pinnojen arvoinen. Pivi, en löytänyt kuvaasi, kiva kun osallistuit (olisin voinut antaa tähtiä, kjäh, kjäh.... ;)
En minäkään ole ennen osallistunut kuin yhden lehden kuvakilpaan joskus kymmenisen vuotta sitten. Silloin jopa voitin kirjan :D Kyllähän tää on tiedossa, että kilpailut ovat hyvä keino saada loistavia kuvia käyttöön, eikä tarvitse ostaa ammattikuvaajien kuvia. Tässäkin on siis jo vähän likainen maku. Kaduttaa kun osallistuin...en enää osallistu, enkä laita mihinkään. Nih. Pidän itselläni tallessa, ja kuvaan lisää taas tuhansia kuvia tekemättä niillä ikinä mitään. Miksiköhän??? Miksi sinä kuvaat?
Ihminen tarvitsee onnistumisen tuomaa mielihyvää. Kai tämä on yksi tapa hankkia itselleen mielihyvää. Yrittää saada aina parempaa tulosta. Nauttikaamme siis tuloksistamme ja laittakaamme blogeihin näkyville :)

Tässä vielä nähtäville yksi kuva, jonka laitoin. Oli sopivasti valmiina, olisin voinut vähän tehdä sille jotain, koska minusta korento ja heinä tulevat vähän liian räikeän kirkkaina silmille ;) En kuitenkaan tehnyt mitään.

Mutta en nyt sitten enempää tästä asiasta. Tehty, mikä tehty. Nyt vain taas kuvailemaan kaikki. Kuvianne on mukava käydä katsomassa. Pidänkin taas pidemmän katselukierroksen, kun on enemmän aikaa .
Viihtyisää iltaa!

8 kommenttia:

 1. Miksi minä kuvaan? Joskun mietin sitä ellei olisi blogia kuvaisinko niin paljon! Luulen että kuvaisin! Katselen välillä omia vanhojakin kuvia, muistelen tilanteita, siinähän on historiaakin tavallaan tallennettu. Ai, kärpäset olivat näin suuria kesällä 2012 :) Mietin mitä olisin voinut tehdä toisin ja iloitsen siitä että jotain olen oppinut lisää!
  Yhteenkään kilpailuun en ole osallistunut mutta ei sekään ole ihan poissuljettu vaihtoehto.
  Sudenkorentokuvasi on muuten todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Sitä onnitusmisen iloa valokuvauksesta saa, ja epäonnistumisten kautta uutta oppia. Kuvailin paljon jo ennenkuin aloitin puutarhablogin pitämisen. Bloggauksesta innostuneena tein sitten toisenkin blogin, jossa ei juuri juttua ole, kuvia sensijaan enemmän.
  Niin, kuten Vikki tuolla ylhäällä kommentoi, historiaa on tallennettu, muistoja siis kerätty;)

  Kaunis kuva korennosta!

  VastaaPoista
 3. Hieno on muuten sun surenkorento kuvasi, eikä mitään sille tarvikaan tehdä, se on just tollasena hieno!
  Ja mä kuvaan siks, kun tykkään siittä.
  Tykkään katsoa ne kuvat koneella, ja katsoa, onnistuiko mikään,sellanen kuva, minkä olisin halunnut onnistuvan.
  Ja blogiin tietty laitan mielelläni kuvia, että muutkin saavat sanoa mielipiteensä niistä.
  Otan opikseni, jos sanotaan jotain negatiivista ja koitan korjata virheeni ja taas jos sanotaan positiivista, niin hypin kattoon ilosta, hi!
  Noo, mutta oikeestaan kuvaan kyllä ihan omaksi ilokseni.

  VastaaPoista
 4. So beautiful!!! I hope you will join I Heart Macro sometime:-)

  VastaaPoista
 5. Un blog precioso!!! Un calido saludo.

  VastaaPoista
 6. Ompas hieno kuva, miten saitkin noin otettua..
  Kuvaan omaksi iloksi, bloggaankin .
  On vähän kuin päiväkirjaa ..pitäisin

  VastaaPoista
 7. I am so glad you visited my blog too and do hope you will join in with I Heart Macro. Also, please consider yourself officially invited to participate this year's 5th Annual Gratitude (word) Quilt. Instructions and a link that explains the origins of this project can be found at the top of my blog. In past years there have been participants from every continent except for Antarctica. I hope you'll join us:-)

  VastaaPoista
 8. Kävin muuanna sunnantaina katsomassa taidevalokuvanäyttelyn. Kuvia oli liki 7000. Juuri tuolla pisteytys systeemillä valittuja. Kuvia oli kaikkialta, jok' maanosasta.
  Oivia osumia ja pirteitä päiviä!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)