lauantai 30. marraskuuta 2013

KAAOS NO 2

Huamenta!
Toinen kaaoshuone on tämä. Lasten lähdettyä kotoa, heiltä jäi kaksi huonetta yläkertaan.Otin toisen savityöskentelyilleni. Mitään lapselta jäänyttä en ole kuitenkaan raskinut ottaa pois, vaan kaikki ovat siellä sitomassa pölyä itseensä ;) Mitähän tekisin noitten kanssa??? Pitäisiköhän viedä mökkiin...hmmm... Se pitäisi kyllä siivota hieman useammin, koska se on jo epäterveellinen paikka oleskella hirveässä savipölyssä. Mutta sielläkin viihdyn ;)

 Lasitustila on kellarissa, siellä issä tuo ompelutilakin. Ihanne olisi, että kaikki savityöskentelyyn tarvittava tila olisi läheelä toisiaan ja lähellä uunia, mutta uuni onkin piharakennuksessa. Hirvee kuskaaminen raakapolttoon uunillinen tavaraa yläkerrasta. Matkalla on suuri vaara rikkoontua, koska polttamaton saviesine on tosi hauras, niin kuin nyt kuivunut kura on. Melkein yksitellen tavarat joutuu sinne kantamaan, mutta siinäpähän saa sitä tarvittavaa liikuntaa  :)
Iloista lauantaita...joko tuntuu pikkusen joululta, pikkujoululta ;)

12 kommenttia:

 1. Sinulla sentään on kaikki tuo omassa pihapiirissä...:)

  VastaaPoista
 2. Hienoa kun on kaikille toiminnoille omat tilat. Olen aina ihmetellyt niitä joiden työtila on aina tip top järjestyksessä. Itse saan kaaoksen aikaiseksi teen mitä tahansa. Mutta minulla on myös kaaoksensietokykyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin jopa viihdyn kaaoksessa paremmin kuin tiptopissa. Oikeistaa jonkunlaiset tilat on oltava kaikelle, koska teen niitä niin paljon, niin tekemiset on saatava olla oko ajan leveellään. Kutimet, korujutskat ym onkin sitten olkkarissa :)

   Poista
 3. Ihania, elämänmakuisia kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Oioi, tuohan on silkkaa ylellisyyttä, että voi jättää työt odottamaan jatkoa ilman että tarvitsee elää sen keskellä! Meillä tuo kaikki olisi keittiön pöydällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä keittiön pöydällekin täytettä riittää...muutakin kuin kissat :)

   Poista
 5. Siivoaminen ei ole niitä kaikkein mukavimpia hommia, joten jollei se ole välttämätöntä, miksi sitä tekisi. Luin muuten luultavasti ensimmäisen kerran tuon vasemman palkin "tietoja minusta" osion. Mainio kuvaus!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olen ajatellut muokata sitä joskus...paljastan tuossa akia paljon ;) Kiva, kun kävit...

   Poista
 6. Olet kuitenkin ottanut huomioon sen valoisankin puolen asiassa eli liikunnan. Olisipa minullakin taito tehdä noita savitöitä ja eihän minulla ole edes sitä tarvittavaa uunia, joten huomaatko? Olet onnellisessa asemassa. Sinulla on ne molemmat mitä minulta puuttuu, eli taito ja uuni.

  VastaaPoista
 7. Jos se sinulle toimii noin niin miksi sitä kukaan moittisi.. tilaa sinulla tuntuu olevan..se aivan mahtavaa.. Oli minullakin joskus, nyt nyhjään pienessä ja vaikeaa se onkin. Terkkuja myrskyn kaatamien puiden keskeltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, sielläkin on riehunut. Onneksi ei nyhjäämispaikkasi päälle ole mitään rojahtanut. Pitääkin käydä taas katsomassa, mitä olet nyhjäillyt :)

   Poista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)