perjantai 27. joulukuuta 2013

KEVÄT TULEE, KYLLÄ TULEE

Kiitos kaikille sangen runsaista hyvänjouluntoivotuksista :) Kyllä joulu oli Mörökölleilläkin ihan mukava ja tunnelmainen, vaikka tuosta edellisestä postauksesta saattoi toisin ajatella ;)

Mutta nyt tuntuu keväältä. Mulle on syksyn aikana tullut tuohon vartalon etupuolelle kummallinen paksu hyllyvä kumpare. Se olisi pakko saada pois, muuten en taivu ollenkaan pihahommiin. Nyt alkaa teholenkkeily, sen sanon. Tänään aloitin...kylläkin melko tehottomasti ;)

Mutta se kevät...se tuntuu mm. siinä, että tilasin ensi vuodeksi puutarhalehden, mitä en juuri koskaan tee. Ostan yleensä irtonumeroita, niin voin ostaa sen, minkä haluan. Ja tulee halvemmaksikin, vaikka myyjät toista väittävät. Joka kuukausi on monia puutarhalehtiä tarjouksessa.

Mutta nyt siis tilasin Garden illustrated-lehden, koska siitä ei täällä ole irtonumeroita saatavilla. Ja lehti oli sitäpaitsi varsin edullinen 63€ 12 numeroa :D Ja se on hyvä lehti.

Olen tekemässä Amazonille tai E-bayhin puutarhakirjatilausta. Suositelkaapa jotain ;) Amazonilta olen jo löytänyt pari ;) Kannatan näitten kotimaisten tekijöiden kirjoja ja lehtiä ostamalla kirjakaupoista ;)

Yksi joulupuu, kukkapuu, lintupuu, ruusupuu, orkideapuu, mikä vain puu...

10 kommenttia:

 1. Minäkin ostan valtavasti puutarha- ja sisustuslehtiä irtonumeroina. Yhden puutarhalehden tilasin viime kevään messuilta. Kyllä nyt alkaa taas tuo puutarha vallata mieltä yhä enemmän joka päivä. Kohta varmaan sekoan... Ei nyt tule kirjoja mieleen..

  VastaaPoista
 2. Tässä ei meinaa enää pysyä nahoissaan kaikkien kevätajatusten kanssa! Ja kumminkin pian saadaan lunta niskaan jotain pari metriä, en ole pessimisti, realisti vaan.....
  Mulle tulee tilattuna pari kotimaista puutarhalehteä, niitä ulkomaisia ostelen irtonumeroina.
  Kirjoja en osaa minäkään suositella, itse tilasin eilen "Kaunokainen ja ilonpisara"-kirjan, jossa tietoa perinnekasveista sekä Lökar & knölar-kirjan.....

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin totesin tänään Konstan kanssa järven rannalla kävellessämme, että "onkos tullut kesä, talven keskelle". Konsta kävi nimittäin juomassa "koirien aamukaffeet" järvestä.

  VastaaPoista
 4. Keväiseltä näyttää myös meillä päin :( mutta väliäkös tuolla kun joulukin on jo ohitse !

  VastaaPoista
 5. Kevättä päin jo mennään...johan päiväkin on pidentynyt. Vaikka tänäänkään ei tainnut päivä nousta lainkaan. Sataa ja on pimeää...:)

  VastaaPoista
 6. Minulla alkaa lähestyvät siemenkylvöt olla jo kovasti mielessä! On se vaan sitten jännä nähdä tuleeko sitä lunta enää ollenkaan?! Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 7. Eihän tavallisessa vuodessa ole muuta kuin JOULU ja PUUTARHA. Kun nyt Joulu on saatu likimain pois päiväjärjestyksestä, onkin aika keskittyä siihen PUUTARHAAN.
  Minä olen päätynyt tilaamaan kotimaiset puutarhalehdet suoraan postilaatikkoon, kun ne kuitenkin tulee aina ostettua. Sen sijaan muita puutarhalehtiä ostan irtomyynnistä milloin mistäkin.
  Jotain omituista kankeutta on minullekin ilmaantunut puoliväliin kroppaa. Siitä olisi tarkoitus päästä eroon, mutta kun aina sataa ja sataa ja sataa ja sataa.....

  VastaaPoista
 8. Joululehden mappiin ja varastoon, sieltä tilalle puutarhalehdet! Niin se menee. Toivottavasti saat hyviä kirjavinkkejä, niin saamme muutkin kuulla.

  VastaaPoista
 9. Teillä on ollut mukava Joulu,
  en ole kerrenyt täällä piipahtamaan niin nopeasti joulus sujahti.
  Kevättä, kevättä. vettä sataa .
  No puutarhalehtiä katsellessa tuntuu paremmalta.

  mukavia välipäiviä sinne teille.

  VastaaPoista
 10. Täälläkin syksy on tehnyt kumpareen etupuolelle, mikähän tuota syksyä oikein vaivasi :)
  Meinasin myöskin sen selättää, työmatkakävelyllä!
  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)