lauantai 18. tammikuuta 2014

HELLUREI JA HELLÄT TUNTEET....

...bruukaavat jotkut sanoa. Siispä sen nyt sanon minäkin. Tervetulotoivotuksia taas uusille lukijoilleni. Kaikilla ei taida omaa blogia ollakaan, jotta voisin käydä tutustumassa lähemmin ;) Mutta Marikan puput ovat suloisia ;)

Mulle meinasi käydä nyt käydä niin, että olin joutua hautaamaan Tylsän Mörököllin. Mutta en millään haluasi tehdä sitä. Siinä tapauksessa loppuisi tämä blogikin. Teen nimittäin toisenkin blogin, joka on minun itseni keramiikkablogi, eikä Tylsän Mörököllin. Keramiikka kotisivuni tuli maksulliseksi, enkä halua siitä maksaa, varsinkaan kun en tiedä tuleeko sen käyttäminen sujuvammaksi.  Pohdin vain sitä, että pääseekö tuolta toisen blogin tiedoista myös tähän blogiin. Mutta tässä vaiheessa ainakaan profiilikirjoitukseni ei näy siellä. Yritän saada sen jotenkin piiloon. Vai pystyykö toista blogia kirjoittamaan toisella nimellä?  Joillakinhan on useitakin blogeja. Asia on niin, että tästä blogista saa löytää keramiikkablogiin, mutta sieltä ei välttämättä tänne. Oonkos kumma??? Laitan tänne linkin myöhemmin, kun saan sitä vähän pidemmälle ;)

Saas nähdä miten käy kaikkien arempien puutarhakasvien. Muun muassa monet arahkot saniaiset saattavat olla edesmenneitä tulevana keväänä. Samoin saattaa käydä talvimärkyyttä sietämättömille kasveille. Kaikki jäivät litimärkään maahan, jonka pakkanen sitten yhtäkkiä jäädytti. Lunta ei ole todellakaan lämmikkeeksi asti.
 Näille sorvarinpensaille laitoin tänään styroxlaatikot ylösalaisin päälle suojaksi. Saattaa olla liian myöhäistä, mutta jospa kuitenkin edes juuret pelastuisivat. Meillä oli tänäänkin kaikkein lämpimimmillään -19°

 Kaksi palelevaista
...ja meidän tönön saunaa lämmitetään;)

Pirteätä jatkoa kaikille teille toivoo Tylsä Mörökölli16 kommenttia:

 1. No älä nyt vaan Mörökölliä hautaa. Hui.

  Itsellä on ihan samanlaiset pohdinnat, kun pitäis värkätä vähän asiallisempi blogi toiseksi, kun ensimmäisessä aiheet vähän karkasi sivuraiteille heti kärkeen ja vaikka se onkin ihan mua rehellistä itseäni, niin siitä ei ammattimielessä aina ehkä oo pelkkää hyötyä :D.
  Ja mietin kans, että laittaisin linkin vanhasta blogista uuteen, mutta uudessa en puhuis vanhasta mitään. Tai siis eihän se mikään vanha ole, vaan sitäkin jatkaisin, mutta kirjoittelisin sinne mitä päähän pälkähtää niinkuin tähänkin asti.

  Jos et tykkää pahaa, niin taidankin nyt ruveta perässähiihtäjäksi ja jään tarkkailemaan, miten ratkaiset homman, kun itsellä se on näköjään jumittanut ajatusasteelle :)

  Reipasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jääpä vain. Sulla tuntuu olevan ihan sama tilanne kuin mulla ;) En tiedä, miten asiat tulee täällä ilmi, mutta kun katsot sitten toiseenkin, niin ehkä siitten jotain voi selvitä. ;)

   Poista
 2. Moi :)
  http://www.pinkbubble.fi/ tuolla on ihan vasta opetettu tekemään monta blogia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ai sullon kerammiikkahommoo !!? No mutta wau, miten en o tajunnu. No uuttapa/rinnakkaista blogia sit ootellen :)
  Tuo sun lintukuva on niiiiiin cool että se on taulukamaa. Todella todella onnistunut otos, jestas.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti linkkivinkistä ;) Siellähän tuntuu olevan paljon juttua ;)

   Poista
 3. Elä nyt vaan katoa täältä minnekään :)
  Ihana ,varsinkin tuo tinttikuva hellyttävä ♥
  Hyvää lauantaita.

  VastaaPoista
 4. On siinä tinttikin höyhenet pörröllään....:)

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen viritellyt jos jonkinlaista suojaa kasveille, myös tuota styroksilaatikkoa kokeilen! Muistin vasta tänään japaninhiirenportaani ja laitoin havuja peitoksi, toivottavasti ei tosiaan ollut vielä liian myöhäistä:( Toivottavasti saat blogikuviot selviksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin sekin on, ja tuolla ihan paljaalla jäisen kivenmöhkäleen vieressä, taitaa olla mennyttä :(

   Poista
 6. Toivotaan nyt vaan, ettei kauniit kasvisi kuole talven alle, olisi se niin sääli.
  Hienon tinttikuvan olet napannut ja pysy nyt vaan täällä, älä mee pois.
  Mä joudun ehkä muuton vuoksi oleen hetken poissa, mutta palaan takaisn ihan taatusti, jos kuolo ei korjaa, hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutto vahvistaa sua entistä ehommaksi, jos se vain on enää mahdollista. Kiva kun näyttäydyit ;)

   Poista
 7. Elä vuan lopeta :O Juuri kun löysin näin herkullisen puutarhablogin.

  VastaaPoista
 8. Toistelen toisia... elä vaan "hukkaa" Tylsää Mörökölliä mihinkään :D
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 9. Lumen alla lepää maa.Mörönkölliä tarvitaan

  VastaaPoista
 10. Saattaa olla monelle kasville liian ankarat olot selvitä talvesta kevääseen, mutta pienikin suoja voi auttaa.
  Pakkaset jatkuvat ja lämmittää pitää tupaansa, että tarkenee. Tinttisikin on niin pörhöllään, että lämpö säilysi.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)