keskiviikko 22. tammikuuta 2014

KAHVIA JA KUKKIA

Sain  MAARITILTA kutsun kahvittelemaan. Kiitos Maarit, että muistit ja huomioit.  Olen kerran jo vastannut noihin kysymyksiin  TÄÄLLÄ,  enkä enää noihin oikein muuta keksi, joten kahvittelin nyt vain katsellen Maaritin kaunista kotia ;)

Mulla on nyt kahvikuppi tällaisena. Löysin yks päivä Prismasta pikkuruisen Phalen 2.10€. Just sopiva kahvikuppiin :)


 Koskahan tää mun ruusumania laantuisi. toivottavasti ei koskaan. Tulis niin kalliiks muuttaa kaikki ruusuinen pois. Tapetti on kyllä pääosin ukkoköllin valitsema 80-luvulla, joten ruusuiset on hänenkin aatoksensa.  Löysin viime viikolla kirpparilta tällaiset kangasruusut. !0 kpl 6€. Vähän aikaa pyörittelin käsissäni, mutta pitihän ne ottaa. Ei ne kylläkään juuri seinästä erotu.
 Heh, klikkasin vahingossa different clouds ja loin uuden kuosin ;) Minusta taitaakin tulla kuosisuunnittelija isona, nyt sen keksin  :D

Mukavaa, lämpöistä koti-iltaa teille kaikille ;)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa iltaa ja ruusuisia unia ♥

  VastaaPoista
 2. Ruusut on niin kauniita, vuodenajasta riippumatta. Mulla on pieni kokoelma vaaleanpunakukkaisia ruusukahvikuppeja. Niistä olisi joskus ihanaa juoda kahvit puutarhassa rakkaiden ystävien seurassa.

  VastaaPoista
 3. Ruusut on ihania. Ihailin tänään kaupassa ruusuja, mut en raskinut ostaa. Nyt kyllä kipais jotain hurrrjan kaunista tään valkoisen jään ja kylmyyden kanssa täristessä...

  VastaaPoista
 4. Ruusut ovat kauniita tosiaankin vaikken varsinainen fani nyt olekkaan

  VastaaPoista
 5. Ruusuja siellä ruusuja täällä...
  Ihania ♥

  VastaaPoista
 6. Ruusut ovat niin kauniita, että kyllä niitä katselee muuallakin kuin puutarhassa ja maljakossa. Minä olen ihastunut ruusukuvioisiin pussilakanoihin. Niitä on monen värisiä.

  VastaaPoista
 7. ♥ruusut ja orkideat on ihania! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 8. Ruusuista ja oikeastaan kaikista kukkasista tykkään myös, tänäänkin teki mieli ostaa, vaan jätin ostamatta, kun pöytä on jo muutenkin täynnä.
  Kahvittelukutsuhaasteeseen vastasin taannoin ja pahoittelen, kun en saa koskaan lähetettyä haasteita eteenpäin.

  VastaaPoista
 9. Ruusuista ja oikeastaan kaikista kukkasista tykkään myös, tänäänkin teki mieli ostaa, vaan jätin ostamatta, kun pöytä on jo muutenkin täynnä.
  Kahvittelukutsuhaasteeseen vastasin taannoin ja pahoittelen, kun en saa koskaan lähetettyä haasteita eteenpäin.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)