perjantai 24. tammikuuta 2014

SALAPERÄINEN LAATIKKO

Onko siellä naisten kerrasto, ainakin on joskus ollut? Uskaltaiskohan avata? Liittyykö siihen mytologiaa, paljastuuko sieltä jotain ikävää, kuten Pandoran lippaasta?

 Hmmmm...avataan kuitenkin...siellä on jotain vanhaa...
Vanhoja kiiltokuvia, siis oikeesti vanhoja. Monet ovat kauniita, niissä on mukava tunnelma...
 Kaikissa ei niin mukava...

Pakkaspäivänä löydettyä.... mittari näyttää 25, ei voi muuta kuin ajatella, että onneksi ei 35 ;)
Iloista pakkaspäivää teille!

25 kommenttia:

 1. Vau, omien aarteiden joukostako nämä löysit? Olipa ihan todellinen aarre. Vanhat kiiltokuvat on niin kauniita ja täynnä historiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omista aarteista, juu. edesmenneitten ihmisten säästämiä aarteita ;)

   Poista
 2. Oi mikä aarrelaatikko! Vanhat kiiltokuvat ovat tosi ihania ♡
  Oikein mukavaa perjantaita :)

  VastaaPoista
 3. Ihania aarteita - tulee kyllä oma lapsuus mieleen, kun noita metsästettiin oikein kunnon paperikaupoista. Sellaisia kauppoja ei enää ole - ne olivat ihania aarreaittoja: kiiltokuvia, paperinukkeja...

  VastaaPoista
 4. Mikä ihana aarre! Vanhat kiiltokuvat ovat ihania. Luulisin että nykyajan lapset eivät välitä tommoisten keruusta? No, meillä vanhemmilla on sitäkin suurempi ilo niistä. Miten aijot käyttää aarteesi? /Anja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaankaan, eikä mitään säästetä nykyään. -eikä yritetä pitää hyvin. Kaikki menee rikki ja roskiin :( En kai käytä noita mitenkään, annan vain vanheta lisää tuossa samassa laatikossa ;) Joskus ne ovat vielä vanhempia ...

   Poista
 5. Voi hurja mikä aarre ♥ Ei tiedä nykylapset mitä menettävät, kun eivät osaa kerätä kiiltokuvia ja paperinukkeja. En käyttäisi minäkään noita mihinkään, säilyttelisin vain aarteena, niin on paras ♥

  VastaaPoista
 6. Hieno ja tuo laatikkokin on kaunis...:)
  Mistä tuollaisen olet löytänyt?

  VastaaPoista
 7. Ihania. Noita kavereitten kans vaihdeltiin, silloin ennenvanhaan. Jos ittelä oli useampi samanlainen ja kaverilla ei ollu:) Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 8. Ompas sinulla aarteita kauniita katsella

  VastaaPoista
 9. Hienoja klassisia kiiltokuvia! Tuollainen enkeli oli silloinkin olemassa, suunnilleen samanlaisena, kun itse olin lapsi 70-luvulla. Hyvin ovat mallit kestäneet ajan hammasta, kun samantyyppisiä tehtiin.

  VastaaPoista
 10. Ihania aarteita ja tuo laatikko on niin kaunis.

  VastaaPoista
 11. Ihana tuo laatikko ja kiiltokuvat ♥
  Pakkaspäivät ovat kauniita, nautitaan niistä kun ei muuta voida :)
  Iloista viikonloppua.

  VastaaPoista
 12. Kiiltokuvat ovat niin ihania, mutta tuo säilytyslaatikko vasta upea onkin. Meilläkin kissapakkasmittari sanoi, että tänään on aivan liian kylmä.

  VastaaPoista
 13. Minnehän mahtaa olla minun aarrelaatikkoni hävinnyt vuosikymmenten saatossa ja muuttojen aikana? Kivaa puuhaa paneutua muistoihin, sillä semmoisiahan mieleen tulee, kun salaperäisen laatikon avaa. Ajankulukin hetkeksi häipyy.

  VastaaPoista
 14. Oi, ihania kiiltokuvia, (meillä lapsen sanottiin muisteiksi).Lapsuus tulee mieleen kun muisteja ystävien kans vaihdettiin.
  Mukavaa viikonloppua ☺

  VastaaPoista
 15. Ihania vanhoja kiiltokuvia.
  Meillä ei ole kuin -7 mutta tosi kylmä tuuli.
  Mukvaa viikonloppua ♥ ♥

  VastaaPoista
 16. Voi miten ihana aarre. Muistan löytäneeni lapsena vanhempien ullakolta ikivanhoja kiiltokuvia (isän siskojen jäljiltä) ne tuntui todella vanhoilta. Saattaisi olla jossain tallellakin :)

  VastaaPoista
 17. Upea laatikko ja sitäkin upeampi sisältö. Unelmoin aina kirpparilla käydessäni löytäväni joskus vanhan laatikon, joka osoittautuu vanhojen kiiltokuvien säilytyspaikaksi. Eräälle tutulleni nimittäin kävi kerran sellainen tuuri.

  VastaaPoista
 18. Hienoja kiiltsikoita hienossa laatikossa, muistan, kun lapsena vaihdeltiin kavereitten kanssa. Eivät taida enää tänä päivänä olla muksut moisesta kiinnostuneita.

  VastaaPoista
 19. Miksen mie löydä koskaan mittän tällaista :)
  Ihana rasia ja sisältö. Teillä on ollut viisas suku kun tällaista on arvostettu ja osattu säästää.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)