sunnuntai 5. tammikuuta 2014

SE KÄVI NIIN ÄKKIÄ

...se joulu. Tällainen hämäläinen tikapuuhermostolla varustettu ihmisolento ei oikein ehtinyt sitä edes huomata. Niin vain kävi.

Tässä talvinen kuva meidän tönöstä, päivän valoisimpana hetkenä otettu. Valon määrä oli juuri tämä ;)
 Tulevalla viikolla aion tehdä joulusiivouksen, jos säät sallii. Pitäisi viedä monenmoisia tekstiilejä ulkoilemaan, mutta saas nähdä. Joka tapauksessa kaikki koreat riisutaan pois :(

Uusi puutarhavuosi on alkanut. Minäkin sain taannoin postissa tämän pihakalenterin. Olen siitä todella kiitollinen :) Se vaikutti niin mielenkiintoiselta ja inspiroivalta, että minusta tuli oitis kalenteri-ihminen, mitä en ole ikinä ennen ollut. Ainoa kalenteri on ollut mulla pääni sisällä, siellä ovat olleet myös muistiinpanot ;)
 Kalenterissa on tosi hyviä vinkkejä...Tässä Arno-poika näyttää, miten tammen voi pitää pikkupuuna. Tosi hyvä idea. Ajatelkaas, kun tämä tammi alkaa olla paksurunkoinen ja on yhä pikkupuu. On kyllä hieno.
 ...ja niinhän Arno on joutunut polvistumaan puskan juureen...etsii muka rikkaruohoja...

Minä olen jo aloittanut muistiinpanot... Joka päivä kirjoitan jotain ;)

Kannattaa ostaa tämä kalenteri, vaikkei puutarhamuistiinpanoja tulisikaan ;)

Muistatteko, kun loppukesällä kerroin atsatiahetokor (lue sana takaperin) ?Jälleen ensi viikolla H menee lastenlinnaan lisätutkimuksiin. Koko syksy on ollut tällaista, eikä mitään apua ongelmaan ole saatu :( Taas toivo elää.... Nyt tämä etokor (lue taas takaperin) on kuitenkin otettu viralliseen ohjelmaan, joten lapset, joiden vanhemmat eivät siitä kieltäydy, saavat sen ilman muuta. Vaikka kymmeniä, ellei satoja vakaviakin haittatapauksia on tiedossa. Tää on tämmöstä :(

Kiitos kaikille hyvän vuoden toivotuksista Ym. Kaikkea mukavaa teille ;)15 kommenttia:

 1. ♥Kaunis talo! ja kalenteri näyttää mukavalta! Voimia ja kaikkea hyvää, tuohon viimeiseen osioon!♥

  VastaaPoista
 2. Kalenteri on tosi mukava, hyvä kun muistutit, en ole vielä tehnyt yhtään muistiinpanoa vaikka puutarha-asioita on kovasti. Etokorjupakka on käsittämätön. Miten voi puolustella hyötyjä jos riskit ovat noin suuret? Voimia pienelle potilaalle ja hänen omaisilleen, toivottavasti saatte hyviä uutisia.

  VastaaPoista
 3. Synkät on kelit ja synkät on nykyään nuo sutokor asiat... voimia sinne ♥

  VastaaPoista
 4. Valoa on just noin vähän. Sisällä yritin kuvata mut ei tuu mitään. Huomisen jälkeen on samoja hommeleita, neulasten siivoilua. Joutaa jo pois siivota kaikki hilpetöörit.
  Voi että karmii noi haitat, ei voi enää luottaa mihinkään.
  Varmaan kiva kalenteri tuo!

  VastaaPoista
 5. Voi miten hieno tuo teidän "tönö" on...kaikkea muuta, kuin tönö...:)
  Tosi pelottavaa tuo rokotusohjelma..:(

  VastaaPoista
 6. Huomenna lähtee joulukuusi ja siivotaan vähän normia paremmin. Tänään piipahti aurinko taivaalla ja tuntuipa se kerrassaan ihanalta. Tosin heittipä taivas sitten pari kertaa vettäkin niskaan, ettei liikaa pääsisi innostumaan. Arnolla on oikein polvisuojat! Äkkiä kuviot saakin pattipolviin jos on kontillaan.

  VastaaPoista
 7. Nopeasti se meni, vaan mielellään jo siirtyy normaaliin viikkotahtiin. Kevätsuunitelmat vievät ajatusket pois lumettomasta talvesta.

  VastaaPoista
 8. Ihana tönö teillä ja voimia pienelle kaverille

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis koti. Pitääkin hankkia tuollainen pihakalenteri. Tulee näet tarpeeseen.

  VastaaPoista
 10. Teidän tönö on kuin Peppi Pitkätossun. Hauskan näköinen.
  Onnea uudelle kalenterille. Pidäkin huoli, ettei alkuinnostuksen jälkeen unohdu ne päivittäiset merkinnät. :)

  VastaaPoista
 11. Tuo kalenteri on tosiaan huippu, minäkin onnekas sen sain!

  VastaaPoista
 12. Teillä on ihana talo. Olen aina unelmoinut joskus asuvani talossa, jossa on torni. Eipä taida se unelma koskaan toteutua, joten pysyköön sellaisena saavuttamattomana kajastuksena.
  Minulla on jo kolmas vuosi tuollaisen ihanan puutarhakalenterin kanssa aluillaan. Siihen on kiva kirjoitella päiväkohtaisia juttuja ja lueskella niitä sitten jälkikäteenkin.
  Tsemppiä lapselle ja vanhemmille. Ei varmasti ole helppoa.

  VastaaPoista
 13. Joo voihan sen joulusiivouksen tehdä joulun jälkeenkin.. Tietenkin. :))
  Kiva kalenteri.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 14. Mulla oli viime vuonna tuo kalenteri ekaa kertaa ja nyt on muistissa kaikki mitä on kasvattanu ja mihin istuttanu. Merkkasin myös miten olin onnistunut minkäkin hyötykasvin kanssa joten varmasti niistäkin on apua. Samoin kylvöt ja itämiset. Hyvä kalenteri kyllä:)
  Ja tsemppiä siihen toiseen asiaan.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)