tiistai 14. tammikuuta 2014

TUNNUSTUS....KIRKOLLA

...Mutta ei sentään mikään uskontunnustus....
Mukavaa!!! Between antoi minulle nätin tunnustuksen, jonka Pirjo mökkipuutarhasta on laittanut alulle ja itse luonut :) Oikein paljon kiitoksia  Between <3

Sitten tämä vaikein osuus....eteenpäin jakaminen. Tykkään niin kaikista blogeista, joita seuraan, että haluaisin antaa tämän kaikille. Mutta joitakin tuosta kommenttilootasta nyt valitsen summamutikassa ;)

Eilalle, joka väkertää ihania koruja
Tuijalle, jolla on monipuolinen , mukava blogi, paljon kasveja ja puutarhaa
Maaritille, joka on innokas tuunailemaan ja tekemään kivoja juttuja
Sagalle niittykulmaan, uudehko blogituttavuus ja kiva blogi


Säännöt suunnilleen tiedätte, jakakaa kuvan kera tätä ja ylempää tunnustusta eteenpäin yhdelle tai parille tai niin monelle kuin haluatte;)

Nysse talvi tuli. Kävin sunnuntaina, kun ei vielä ollut ihan näin kova pakkanen, kotikuntani  maailmankuululla vanhalla kirkolla kävelemässä. Hetken.. ei nimittäin kädet kestäneet kovin kauaa. Minkähänlaiset hanskat löytäisi, jotka oikeasti olisivat lämpöiset. Viime talvena ostin oikein jonkun merkkiset, jotka piti olla lämpöiset, mutta niin vain sormeni jäätyvät kohmeeseen.
Muutama kuva kirkolta. Olen huono kuvaamaan rakennuksia tms. En tykkää kun pystyt nurkat kääntyvät kuvissa vinoon, ja siksi en paljoa kuvaa. Täytyisi kai olla sopiva objektiivi ;)Tänään oli laitettava keramiikkauuni päälle, jotta se lämmittää samalla verstasta ja pikku-Madeiraa....ei sen talven nyt ihan näin perusteellisesti olis tarvinnut tulla ;)

Taretkaa! 

10 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta! Ja kiitos ihanista kuvista :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis kirkko! Onnittelut tunnustuksesta :) Mulla pysyy nykyään sormet kävelyllä lämpiminä, kun liikuttelen niitä koko ajan. Vähän kun sitä treenaa, tulee siitä tapa. Ja sormet ei palele yhtään!

  VastaaPoista
 3. Sitä minäkin manailen, että kuinka se talvi nyt ihan Siperiaksi veti.
  Kädet täälläkin paleloo, ihan sisälläkin, puhumattakaan siitä että jos ulkona kuvaa tai kylmässä vintissä etsii tilattuja tuotteita pahvilaatikoista, ääh. Kai tää joskus kevääksi sitten muuttuu, aikanaan...
  Upea kirkkomiljöö!

  VastaaPoista
 4. Onnea tunnustuksesta.Kauniita kuvia:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta ja onnittelut sinullekin:)
  Toiseksi alin kuva on mahtava!! <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia.
  Minulla toooosi kylmät kädet ja ensin on paksut villalapaset ja siinä päällä lämpimät rukkaset ja arvaappa onko helppoa niitten kanssa kun rannetuki ottaa vastaan ja kiskon niitä paikalleen. Ei helppoa olla kylmä. Ostin taskuun laitettavia lämmitysjuttujakin, painetaan napista ja pysyy kuumana monta tuntia, aion kokeilla niitä kuvausreissuillani ( paitsi olis hyvä jos nekin mahtuis rukkaseen ? huh )

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti tunnustuksesta. Kyllä tuli talvi rytinällä. Palelen täällä sisällä niin, että täytyy laittaa takka päälle, talven tunnelmaa :) Nautin tästä niin.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut ihanasta tunnustuksesta.
  Hienot kuvat olet ottanut kirkolta.
  Talvi tuli ollessani talviunilla.
  Kaunista on.

  VastaaPoista
 9. Kiitos tunnustuksesta! Onnea sinullekin! Ihastuttavia kirkkokuvia!

  VastaaPoista
 10. Kiitos tunnustuksesta, olen siitä oikein iloinen :)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)