tiistai 11. helmikuuta 2014

HUOJENNUSTA

Hei taas! Isot kiitokset teille kaikille. Mukava tuntea, että löytyy muitakin kissanystäviä, jotka kantavat huolta. Se ei tietenkään ole mukavaa, että niille tulee jotain, mikä aiheuttaa huolta, kuten KUKKULAN ANJAN Villelle esim.

Eilen vasta tuntui helpostusta Ompun suhteen. Hän näytti ensimmäistä kertaa normaalilta, entiseltä itseltää. Sai jopa lystin hepuleita. AB-kuuri jatkuu vielä, ilmeisesti syy oli nielussa, toivotaan, että siellä ei ole mitään pahempaa, joka vain tilapäisesti olisi rauhoittunut lääkityksellä.

Lauantai-ilta oli uskomaton. Tuska oli hirmuinen.Tapahtui jotain aivan käsittämätöntä. Ei voinut muuta kuin tuskailla, että miten voi olla mahdollista. Ompullahan on siis epilepsia. Mutta lauantaina illan suussa James sai samanlaisen kohtauksen, mitä Ompun epi-kohtaukset ovat. Epilepsia on kissoilla hyvin harvinainen. Ompullakaan ei alkuun uskottu millään, että se olisi epilepsiaa, mutta kun lääkke on pitänyt kohtaukset poissa niin pakko on uskoa. Nyt alkoi siis syiden vatvominen. Onko sekä Ompulla ja Jameksella jokin kissavirus???? Suurin epäily oli FELV, koska se voi aiheuttaa juuri tuollaisia kohtauksiakin. Se voi myös aiheuttaa kasvaimia ym. monenlaista oiretta. Tyttäremme on erityisesti kissoihin perehtynyt klinikkaeläinhoitaja, jolla on paljon tietoa kissojen sairauksista, joten sieltäkin netin lisäksi saamme tietoa. Kissoilla saattaa kuitenkin joskus tulla epi-tyylisiä kohtauksia ilman mitään löydettävää syytä. Luotamme nyt ensin siihen Jameksen kohdalla. Katsotaan, tuleeko niitä toistamiseen, toivottavasti ei koskaan enää.

Tuossa tuli nyt taas pitkää selostusta. Toistaiseksi ainakin lopetan sen  nyt ja toivon, ettei enää ole syytä palata aiheeseen :)

Mutta sitten pöllöihin.
Joku, en millään muista kuka, oli laittanut blogiinsa tekemänsä pöllöpipon. Ihastuin siihen niin, että oli saatava itsellenikin moinen. Jotenkin mun päähän niinkus pöllöt passaa. Ukkoköllikin halusi itselleen, mutta se on vielä tekemättä. Tein sitten pipot myös kolmelle pikkupöllölle ;)


Myös VANHAAN SAUNAAN on lennähtänyt ekat pöllöt ;)

Iloa teille kaikille!23 kommenttia:

 1. Onhan kivat pipot! Eipä ihme kun tuollasen näkee, niin tekee mieli ruveta tekemään :)

  VastaaPoista
 2. Minä himoan pöllökorua, mutta en oo vielä löytänyt sopivaa. Kyllä pöllöissä on sitä jotain!! Onneksi Omppu voi hyvin ja toivottavasti Jameksen kohtaus oli vaan joku tilapäinen verenkiertohäiriö. Hieno piposarja!!

  VastaaPoista
 3. Toivon kaikkea hyvää kissoille <3
  Aivan ihanat pöllöpipot, upeat!!! :))

  VastaaPoista
 4. Johan helpotti täälläkin, Jotenkin tuo Ompun sairastelu kolahti minuunkin, vaikka en ole koskaan koko kissaa nähnytkään. Pelkäsin jo pahinta, kun ei muutamaan päivään kuulunut mitään.
  Harvoin täällä näkee näitä neuleita, mutta nämä ovat oikein onnistunut tuotos ♥ Aloin jo miettimään löytyisikö minulta lankoja omaan pöllö-pipoon. =)

  VastaaPoista
 5. Voi karvapalloparkoja...toivottavasti kohtaukset ovat loppuneet.

  Mutta nuo pöllöhatut ovat aivan hurmaavia! Liukuväritys toimii. Ihania!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanat pipot. kaikkea hyvää sinulle ja kisuille.

  VastaaPoista
 7. Ihania myssyjä kerrassaan!
  Olet eri taitava.
  Kissoille parempaa vointia ♥

  VastaaPoista
 8. Upeita pöllöpipoja! Kiva, että kisut voivat paremmin!

  VastaaPoista
 9. Eikä! Miten taidokkaita ja suloisia pipoja!! Kerrassaan himoittavia!
  Toivotaan, että kisusilla kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla, että Omppu voi jo paremmin. Harmi, että J:lle tuli sellainen kohtaus, oli varmaan kamalaa, kun ei voi auttaa. Pidän peukkuja, että jää yhteen kertaan. Komppaan edellisiä: herkut pöllöpipot!

  VastaaPoista
 11. Ihanat pöllöpipot! Ihan ajankohtaisetkin vielä; oikeilla pöllöillä on nyt soidinaika menossa.

  VastaaPoista
 12. Vau miten upeat pipot!!!
  Huojentavaa, että Omppu alkaa olla oma itsensä. Toivottavasti Jameksen kohtaus oli vain tilapäinen.

  VastaaPoista
 13. Todella ihanat pöllöpipot.
  Minäkin haluaisin

  VastaaPoista
 14. Kiva kuulla, että Omppu on toipunut. Onpa hienoa kun teillä on kissa-asiantuntija perheessä. Felv-rokotus ei taida kuulua kissan perusrokotteisiin. Toivottavasti James on kunnossa. Ihania pöllöpipoja, huhuu kuuluu vintiltä :)

  VastaaPoista
 15. Tiedän itsekin eläimen omistavana, miten paljon huolta niiden voinnista voi tulla. Mutta vielä enemmän iloa mm. noista kuvaamistasi hepuleista.

  VastaaPoista
 16. Hienot pipat! Toivottavasti se kohtausepisodi oli yksi ja ainoa. Hyvä, että Omppu jees!

  VastaaPoista
 17. Hienoa, että Omppu voi jo paremmin. Toivottavasti toipuu ihan kokonaan. Ja samaa toivon Jameksellekin. Usein mietin, miten kamalaa olisi, jos Juuso sairastuisi. Turha sitä on etukäteen miettiä, mutta pelkkä ajatuskin saa mielen surulliseksi.
  Ihania pipoja, viisautta päähän oikein joukolla.

  VastaaPoista
 18. Kaikkea sitä kissparat joutuvat kestämään. Mukavaa kun Omppu vaikuttaa olevan kunnossa.

  Hehhee! Vai "Kukkula Anja" ;-)! Willeltä otettiin pois 5 hammasta -ressukalta. Mutta, nyt ie ole enää hammassärkyä!
  Treveiset kivikkokukkulalta!

  VastaaPoista
 19. Todella ihania pipoja. Harmi kun itselläni on peukalo keskellä kämmentä mitä tulee neulomuksiin.

  VastaaPoista
 20. Voi kisuja, en ole koskaan kuullut aikaisemmin, että kissatkin voi sairastua noin, toivottavasti on ohi menevää.
  Hauskoja pipoja.

  VastaaPoista
 21. Oi, oi, tahtoisi tuollaisen pöllöpipon.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)