maanantai 3. helmikuuta 2014

KOTONA OLLAAN

Kiitos osanotoista huoleeni. Omppu oli nyt nesteytyksessä 2,5 tuntia. Kovin oli kuiviin mennyt, pikku raukanen. Mitään varsinaista syytä ei löytynyt, mutta jos lääkityksen jälkeen oireet palaa, niin tutkitaan lisää. Vatsassa ei näkynyt kasvaimia tai muuta eikä keuhkoissakaan. Eikä verikokeissa. Siis nyt ollaan jo virkeässä kunnossa, heti alkoi syömään kun kotiin tultiin. Toivotaan, että paranee. Kukkaro keveni neljänneksen hoitajantyöni kuukausipalkasta, mutta mitäs muutakaan voi.
Omppu on pikkuinen ja pippurinen. Sanovat, että kilpparikissat on. Ovat huippuälykkäitä myös. Tässä Omppu kiikuttaa mulle äitienpäivälahjaa parin vuoden takaisena äitienpäivänä ;)


24 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, että siellä ollaan pirteämpiä!
  Todella "ihana" äitienpäivälahja :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä uutinen, kiva, kun tulit saman tien päivittämään tilanteen tänne!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että Omppu voi jo paremmin. Toivottavasti mahtava metsästäjäkissa toipuu entiselleen!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että Omppu voi jo paremmin. Toivottavasti mahtava metsästäjäkissa toipuu entiselleen!

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun sai apua. Toivotaan että pian paranee ennalleen.

  VastaaPoista
 6. Voi kun helpotti. Pelkäsin jo että sillä on pahakin juttu mahassa, mutta kyllä se nyt paranee, jos ruokakin jo maittaa. Kilpparit ovat tosiaan viisaita kissoja....ja pitkä-ikäisiä. Minulla eli Mamma-kilppari 23 vuotiaaksi ja oli yksi viisaimmista kissoistani. Silittele nyt Omppua vähän minunkin puolestani ♥

  VastaaPoista
 7. Voi Omppu, mikä kuva <3 Toivottavasti se oli ohimenevää ja on nyt siis ohi! Hitsi, kun nämä ovat niin kalliita juttuja, mutta muutakaan ei voi kun on lemmikin ottanut. Toivotaan nyt raha-asioidenkin puolesta, että jatkoa ei seuraa!

  VastaaPoista
 8. Hienoa, ei siinä tosiaan ala hinnoista kitisemään kun on omasta lemmikistä kysymys, vaikka kyllä ne hinnat joskus hirvittää.

  VastaaPoista
 9. Onpa hienoa, että selvittiin nyt pelkällä säikähdyksellä. Se on aina niin surullista kun lemmikki sairastaa ja vain hän, jolla on/ollut lemikki, tietää miltä se tuntuu ☺

  VastaaPoista
 10. Helpotus on sinulla nyt varmaan melkoinen, kun mitään vakavaa ei ollut näköpiirissä.

  VastaaPoista
 11. Täällähän on ollut huolta ja murhetta, toivottavasti kaikki on nyt kuitenkin taas ihan hyvin.
  Kilpparikisut ovat tosi pirtsakoita ja pippurisiakin........meiltä rapsutukset Fanny-kilpparilta.

  VastaaPoista
 12. Mukavaa kun pahin on ohi! Hyviä vointeja sinulle ja Ompulle!

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti kaikki on nyt hyvin Ompun kanssa. Lemmikin sairastuminen on tosi ikävää ja tottahan sitä tekee kaikkensa, että syy selviää ja saa apua.

  VastaaPoista
 14. Onpa ihana asia että kisu on alkanut parantua! En tiedä voinko kertoa, varmaan nyt kun kissan vointi on parempi voin Sinulle ja kaikillekin kertoa kauheana asian siis tosi kauhean, hirvittävän!! Täällä Tampereen lähellä on eläinten kiusaajia ja myrkyttäjiä, ruuvit lihapullissa ja rotanmyrkky ei ole enää mitään, nykyään laitetaan etanoille tarkoitettua myrkkyä, se ei haise, näy eikä maistu mutta tappaa kolmessa päivässä hitaasti. Täällä Tampereen seudulla siitä on saatu jo tuntumaa, olemme viime viikonlopun jännittäneet kaverin tyttären koiran vointia, sille oli tuotu puolikkaita nakkea omaan pihaan ja poika oli se syönyt hyvällä ruokahalulla, ilmeisemmin kyseessä kuitenkin oli joku vanhus tai koiran kaveri mutta se säikäytti meidät kaikki pahanpäiväisesti. Siis varokaa! Ihan kamalaa kun tuollaista myrkkyä voi ostaa vain kaupasta, Kangasalla iso koira meinasi siihen menehtyä viime syksyä, ja en uskalla edes ajatella josko joku pieni taapero menisi sellaiselle alueelle joka on myrkytetty tai laittaisi suuhunsa ulkona jonkun myrkkypalleron!

  terveisin Saila kivipellosta

  VastaaPoista
 15. Ompulle parempaa vointia kovasti toivottelen! Lemmikki, kun sairastuu. niin huoli on kova, kun eivät osaa kertoa, mistä sattuu.

  VastaaPoista
 16. Huoh, hyvä!
  Ompas harvinaisen ikimuistettava äitienpäivämuistaminen muuten ;)

  VastaaPoista
 17. Huh huh...
  Ompulle paranemisia!

  VastaaPoista
 18. Iloista kuulla, että Omppu on taas voimissaan. Toivottavasti oli vain ohimenevä ruoansulatusongelma, kissat taitavat kuivua aika nopeasti jos eivät juo ja syö. Omppu tuo lahjaksi parasta ja suurinta mitä tietää, erittäin herkullisen näköinen vesimyyrä.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)