tiistai 20. toukokuuta 2014

EILEN IHAN PIHALLA

Eilen yritin olla mahdollisimman paljon pihalla, hommia tuli kuitenkin tehtyä ihan liian vähän. Oli nimittäin lapsosia taas mummilla. Viikonloppuna toisen tyttären ja eilen toisen...niitä riittää. Yritän vain hokea itselleni, että tää on tärkeetä ja vuodet menee nopeaan. On annettava heille aikaa nyt, kun olen vielä elossa.

Kameran kanssa liikuin jonkin verran. Metsikön kasveja kuvasin...

Tämä eskikko lienee tavallisen kevätesikon ja jonkun muun esikon risteymä. En ole varma, näitä on muutama, enkä ole tällaisia istuttanut. Ovat olleet jo ainakin kymmenen vuotta.

Metsikössä kukkii Pieris Japonica, olikohan se Kellovaivero ?? Tämä tekee kukkanuput syksyllä valmiiksi.

 Tässä esittelyssä Varjohiippa, Epimedium x rubrum. Se oli yhtenä kevätvisan tunnistustehtävänä. Se oli monelle tuntematon, joten tässä kukkakuvat ;)


 Maan alta nousee myyrän kuonoja, vai mitä nää on. Taitaa olla lauluharjoitukset meneillään. Kasvi on Syneleisis, Sateenvarjolehti.

 ...ja mitä tekee puutarhaetsivä...höh...

...jotenkin tunsin liikkuessani, että minua tarkkaillaan

Puutarhaetsivä kadoksissa....
 ...no löytyihän se...
 Lastenvahtina oli minun lisäkseni koiruus, lempeä, kiltti, mutta sanoisinko, että ihan niin iloinen ei ehkä tarvitsis olla. Irlanninsusikoiran näköinen ja kokoinen kadulle hylätty. Sai kodin tyttäreltäni muutama vuosi sittten.

Ja nyt töihin siitä.... jatkuvasti valitan ajanpuutetta ja.... hmmmmm :D Kivaa päivää :)

10 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä, oliks noi kaikki metsässä kasvavia kukkeloisia...wau..Mulla on ollut myös tuo oranssi esikko, siitä tykkään, ihanan värinen.
  Ihana koira ja hienoa että tyttäresi pelasti sen.Komea leukaparta hänellä. Kissa venyttelee nautinnollisesti, sen ne osaa nuo eläimet tosi hyvin, ventyttelyn taito.
  Mukavaa kevään jatkoa sulle.

  VastaaPoista
 2. Onneksi puutarhaetsivä ei oikeasti ollut kadoksissa! :)

  VastaaPoista
 3. Puutarhaetsivällä on hyviä tarkkailupaikkoja. Minulla kasvaa noita samoja kirjavia esikoita, olen tuonut ne joskus naapurin pihasta kun siellä raivattiin niitä kasvimaan tieltä. Olen etsinyt paikkaa sinun puutarhastasi tuomalleni valeangervolle, se talvehti ruukussaan kellarissa ja on kasvattanut jo melkoiset sateenvarjot. Se tarvinnee paljon tilaa.

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa päivän jatkoa, puutarhaetsivän ja muiden kera :))

  VastaaPoista
 5. Monenlaista aikapulaa on itse kullakin. Kauniita kuvia. Puutarhaetsivä on taitava löytämään paikkoja, joissa voi löhöillä.

  VastaaPoista
 6. Puutarhastasi löytyy paljon kauniita kukkia ja muita yllätyksiä :) Upea kuva esikosta, kuin itsestään sellainen on minunkin pihalle ilmestynyt, keltaisten joukkoon.

  VastaaPoista
 7. On ihan outoja kukkia, ennen oo kuullutkaan. Esikoita tietysti oon nähnyt tuotakin kaunista. Mukavia apulaisia, etsiviä ja iloisia koiruuksia :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, taas kerran. Arpajaislahjani on saapunut, isot kiitokset sinulle. Se on aivan ihana. Päivän mittaan otan kuvan siitä ja laitan blogiini.

  VastaaPoista
 9. Kiva, että olet laittanut kuvia vähän erikoisemmista kasveista. Tuo kellovaivero on ihan vieras, mutta tosi hieno. Puutarhaetsivä yritti ilmeisesti näyttää mammalle, että välillä voisi heittäytyä lepoasentoon. Irlanninsusikoirat taitavat olla kilttejä ja lempeitä. Eikös kuitenkin suurin osa koirista ole aika vauhdikkaita veijareita.

  VastaaPoista
 10. Ihanat kuvat :) - ihanaa kesää sinulle !

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)