lauantai 5. heinäkuuta 2014

NO NYT KYLLÄ TULEN...

...päivittämään blogiani, vaikka mikä olisi.
Kyllä, täällä voidaan hyvin. samoin kasvit, kesäkukat eivät oikein vedenpaisumuksesta tykänneet hyvää, mutta ei ne tykkää hyvää ikinä muulloinkaan. Aina ne rissaavat jostain, eivätkä suostu rehoittamaan komeina, kuten eräillä.

Viikko on jo kulunut puutarhojen avoimista ovista. Meidän tontillamme oli kesän sateisin päivä. Myöhemmin iltapäivällä oli, kuin suossa olisi rämpinyt. Mutta en tiedä haittasiko se kävijöitä. Tietenkin kuiva keli olisi ollut mukavampi, olisi voinut istuskella ja oleskella rauhassa, mutta sää on mikä on. Ei se ainakaan tuntunut rajoittavan kävijämäärää. Kävijöitä oli reilusti enemmän kuin viime kesänä. Olimme lisänneet parkkitilaa muutamalla kymmenellä tilalla, mutta silti kylätein varella oli autoja pitkälle matkalle. Lisäksi parin naapurin pihat olivat lainassa autoille. Tämän tapahtuman suosio on yllättänyt täysin. todennäköisesti emme enää pysty pitämään, tai siten on keksittävä joitain lisäratkaisuja parkkitilan saamiseksi.

Sanojen saatoksi pari kuvaa kivikkokohdista, joita korjailin viime kesänä ;)Ja sitten vielä tää vuosien saatossa paljon nähty kohta. Johtuu siitä että siihen osuu illalla valo kivasti, ja silloin tykkään kuvata... ja valo tulee joka vuosi samasta suunnasta iltasella :)

Nyt sitten olemme saamass paljon kaivattua kesälämpöä, tänään melkein jo valitin :)  ei vaan, nyt nautitaan kesästä eikös niin :) Mukavaa oloa kaikille!

22 kommenttia:

 1. Olisin mielelläni tullut katsomaan pihaasi, mutta kun juuri samaan aikaan oli Evankeliumijuhlat Lahdessa niin en kerennyt. Todella satoi koko päivän. nyt taitaa tulla paremmat kelit.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kohteita kuvissasi. Tuollaisista voin vain unelmoida.

  VastaaPoista
 3. Oli aivan ihana päivä sateesta huolimatta, eikä mielestäni ollut ollenkaan suomaisia fiiliksiä. Teillä taisi tosiaan olla paljon porukkaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana puutarha sinulla, niin rehevä!

  VastaaPoista
 5. Ei ihme, että puutarhassasi oli tunkua :-)
  Lämpimiä kesäpäivä!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kohteitä on pihassasi:)

  VastaaPoista
 7. Teillä on niin ihana puutarha, että olisi kiva että olisi avoinna, mutta liika väkimäärä on hankalaa. Tuohon onkin tosi hankala keksiä ratkaisua :( Onpas punainen pikkusydän, onko se se Burning Hearts ? Kaunista !

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla että väkeä oli liikkeellä. Parkkipaikat on ilmeisesti monille suuri ongelma, siitä kuulee useammassa paikassa.
  Kyllä pihassasi riittääkin katsomista, kauniit kuvat on ja upea kivikko! Nyt taidan livahtaa teidän pihalle ja käyn tutkimassa kuvia lisää ;)

  VastaaPoista
 9. Juu nyt ei kyllä valiteta kuumuudesta yhtään vaan mennään sitten varjoon ja nautitaan täysin siemauksin! Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 10. Sateesta huolimatta oli ilo vierailla upeassa puutarhassanne, josta aiemmin olin nähnyt vain näitä blogin kuvia. Tein muutamia taimi- ja keramiikkaostoksia, joista blogissani maininta. Harmi, jos seuraavina vuosina ette enää ole mukana avoimissa puutarhoissa.

  VastaaPoista
 11. Kyllä tämä lämpö ja aurinko ovat monin verroin mukavampi yhdistelmä kuin rankkasade ja vajaa kymmenen astetta. Minä en kyllä valita, vaikka en mikään auringossa makaaja olekaan.
  Pihasi on niin kaunis, ettei ihme, jos sinne väkeä tulikin.

  VastaaPoista
 12. Tulisin sinne vierailulle minäkin, jos olisi vähän lyhyempi välimatka. Ihanaa, kun on lämmintä!

  VastaaPoista
 13. Lämmöstä todellakin on nautittu tänään :) Upeita kuvia! Olispa itselläkin joskus noin rehevää ja kaunista puutarhassa....

  VastaaPoista
 14. Maine on kiirinyt :) Ei ihme, että vierailijoita on runsaasti, puistonne on niin upea elämys. Kuinkahan paljon kävijöitä olisi ollut jos ei olisi ollut sadepäivä. Toivottavasti voitte jatkaa Avoimissa puutarhoissa.
  Usein juuri iltaisin tekee mieli tarttua kameraan kun valo lankeaa kauniisti ja pehmeästi.

  VastaaPoista
 15. Upeaa kukkaloistoa! Onko lähistöllä peltoa, minne voisi tehdä parkkipaikkaa? Kunpa joskus pääsisin käymään!

  VastaaPoista
 16. Ihana kivikko. Enpä lainkaa ihmettele sankkaa kävijämäärää upeassa puutarhassanne.

  VastaaPoista
 17. Minulla oli myös ilo tutustua puutarhaanne Avoimet puutarhat -tapahtuman tiimoilta. Teidän puutarha on vaan niin upea, että kaikki ylistyssanat tuntuu latteilta sitä kuvaillessa. Todella harmi, jos ette pysty enää osallistumaan tapahtumaan. Helppo ymmärtää kyllä nuo parkkipaikkaongelmat.

  VastaaPoista
 18. Upeasti puutarhasi kukkii, vierailijoiden paljous ei ihmetytä! Olisi ollut kiva käydä, mutta en päässyt.

  VastaaPoista
 19. Minä jätin Avoimet Puutarhat päivän siihen ensimmäiseen vuoteen. Kävijöitä oli vain niin järjetön määrä, vaikka meillä mahtuu autot pelloille. Mutta liika on vain liikaa...

  Minä olen saanut nauttia Mörököllin puutarhasta ja keramiikasta ihanasti ilman tungosta ja ajan kanssa <3 Se on vain niiiiin mieleenpainuva. Yksi upeimmista puutarhoista, jossa olen koskaan käynyt!

  VastaaPoista
 20. Kaunista, niin kaunista! Tähän on hyvä pyrkiä itselläkin.

  VastaaPoista
 21. Viismummoistakin kyselee tuota pikkusydäntä, onko se Burning Hearts. Mistä olet sitä löytänyt? Mulla on muutama hauta hoidettavana ja pihallenikin sitä haluaisin, samoin kaipaan valkeaa pikkusydäntä. Jospa joku osais neuvoa mistä löytyis.

  VastaaPoista
 22. Anonyymi, olen ostanut sen King's Heart-nimellä, mutta taitaa olla ihan sama versio kuin Burning Heartskin. Mullakin on se vielä sen verran pieni, etten ihan vielä jaa. Laitanpa joskus kuvan supersöpöstä vaaleankeltaisestakin ;)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)