lauantai 6. syyskuuta 2014

VOI NÄÄS NÄÄS NÄÄS NÄÄS....

Voi nääs, kun kävi niin ihanasti, että eräs bloggari Mansesta, nimittäin PIVI muisti meidän uuden kivikon, joka tyhjillään ammotti. Voi, ettäs Pivi, miten sää nyt näin mun tauttani moiseen ryhryit. Viime viikolla sain todella ilahduttavan pikkupaketin, jossa oli monen monta uutta kasvia kivikkoon. En tiedä, kuinka hän olikin saanut tietää, että haaveissani on ollut pikkuruiset miniunikot jo pari kesää. Paikka niille vain on puuttunut, niin ja tietenkin itse unikot :) Sain kahta eri sorttia ja monta muuta mukavaa. Heti huomenna kuvaan unikot, kun olen valoisan aikaan kotona, jotta kukkia on auki. Muut olivatkin vielä pikkuruisia taimia, niistä tulee kuvia viimeistään ensi kesänä.

Lahja tuli niin sopivasti lieventämään murhettani. Omppu-kisu oli kadoksissa neljä päivää ja huoli ja tuska oli valtava. Siksi hain blogistani kuvaa ja tuo kuva tuli blogiini, ja jouduin siitä sitten tekemään postauksen, kun ei postaus lähtenyt pois, vaikka poistin, niin.... Tulihan selvästi ilmaistua?

Laitoin siis Ompusta hakuilmoituksen Faceen. Viidessä minutissa ilmoitus oli näkyvillä sadoilla ellei tuhansilla ihmisillä. Tehokasta kyllä! Itse Omppukin näki ilmoituksen, kun tuli heti samana iltana kotiin. Ilo ja onni oli suuri. Iso möykky putosi sydämestä.

Tässä kivikko nyt istuttelun jälkeen. Pari postausta takaperin on kuva vielä tyhjästä paikasta. Nuo uudet kasvit eivät vielä näissä kuvissa näy.


Etualalla oleva hapsijukka on vielä ruukussa valeessa. Istutan sen oikeasti vasta keväällä. 

Jälleen taas toivottelen teille kaikenlaista mukavaa. Ihanaa kun tuli lämmintä ;) Minun säätoivomukseni: Lämmintä, lämmintä ja lämpenevää ainakin vielä koko lokakuu. Marraskuun lopussa sitten voisi tulla aika yht'äkkinen talvi :) Onko teillä säätoivomuksia? 

13 kommenttia:

 1. Vähän samanlaiset säätoivomukset. Sadetta mieluiten öiseen aikaan. Onneksi kisu löytyi. On se somen mahti nykyisin valtava, kun tieto kiirii kissoillekin. ;)
  Upea kivikko!

  VastaaPoista
 2. Samanlainen sää sopisi minullekin. Nyt ei sadetta kaivata, sillä pitää saada hommat tehtyä pihalla. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kuivaa syyssäätä minäkin toivon. Onpahan upea kivikko!

  VastaaPoista
 4. Upea kivikko! Hyvä, että kadonnut kaveri löytyi:)

  VastaaPoista
 5. Onneksi Omppu palasi takaisin kotiin. Olisi se ihan hirveää, jos oma lemmikki katoaisi. Sitä en tosin tiennyt, että lemmikitkin käyttävät somea, mutta näköjään kannattaa sinnekin laittaa asioita huomioiden tästä lähtien nämä karvaiset kaverit.
  Tällainen lämmin ja pitkään kuulas syksy olisi toiveissa. En välitä talvesta laisinkaan, joten se saisi olla lyhyt. Mieluummin kuitenkin vähän lunta ja pieni pakkanen ja sen jälkeen jälleen kevät ja kesä.

  VastaaPoista
 6. Kuivaa ja aurinkoista syys säätä minäkin toivon. kiva että Omppu tuli kotiin.)

  VastaaPoista
 7. Onneksi Omppu sattui vilkaisemaan facea ;) Meidän kisu oli kateissa keväällä neljä päivää, ehdin kans tehdä katoamisilmoitusta fb:hen ja muutaman lappusen jaoin lähitaloihin, mut paras oli, kun soitin paikalliseen radioon ja ehdin lähetä nappia painaa, niin kisu sanoi MIAU oven takana :) Aurinkoa tännekin toivotaan ja pitkälle syksyyn, kiitos!

  VastaaPoista
 8. Olipa helpotuksen huokaus kun kisu löytyi! Meillä pojat retkeilevät aika ajoin ja aina luullaan että jotain on sattunut, mutta sitten väsyneet ja nälkäiset retkeläiset palaavat kotiin ja voi sitä puskemisen määrää ja hellyyden kipua silloin! Toivottavasti lämmin ja kuulakas sää jatkuu ja ihanat aamusumut! Sataa voisi sitten vaikka tammikuussa tai joskus...

  terveisin

  Kivipellon Saila

  VastaaPoista
 9. Oooh, good for you! Ja hurrrjan hieno kivikko on tulossa!

  VastaaPoista
 10. Onneksi Omppu löytyi! Huoli lemmikistä on aina suuri kun häviävät pidemmäksi aikaa näköpiiristä.

  Ihana tuo uusi kivikkoryhmäsi. Ihastelin kuvassa taempana olevaa kasvia, jolla on punareunaiset lehdet. Mikähän se on lajiaan?

  VastaaPoista
 11. Kivikkosi on jo nyt upea ! Kiva että pikkuiset olivat tervetulleita ja ilahduttivat :D
  Onneksi Omppu osasi lukea tuota Naamakirjaa ja tuli pikimiten kotiin !

  VastaaPoista
 12. Ihanaa että Omppu palasi! Voi kun meidän Nekkukin osaisi lukea facea, se on ollut kateissa nyt neljä viikkoa ja toivo alkaa hiipua. Se kun yleensä ei ole pois muutamaa päivää kauempaa. Ehkä se vielä tulee paikkaan, jossa tietsikassa on kenttää...

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)