keskiviikko 19. marraskuuta 2014

KIVAA JA HALPAA...

...tämä lumenluominen. Viime syksynä en sitä luonut ja niinpähän oltiin sittten ilman lunta koko talvi. Ite on näköjään tehtävä kaikki ;)
Blogini alkuaikoina postasinkin paperista leikellyistä lumikiteistä. Ne olivat kuitenkin eri sivulla, askartelusivulla, jonka sittemmin poistin. Sen kuitenkin muistan, että siinä jutussa silitin kiteet leikkaamisen jälkeen.
Oikeassa lumikiteessä on AINA kuusi sakaraa. Ei ikinä kahdeksaa, kuten useimmiten mun tekemissä. Nyt tein muutaman kuusisakaraisenkin.
Tiedättehän, jos joku on jollainlailla huono, se pitää tehdä vielä huonommaksi. Tässä tapauksessa mulla oli vähän rypistyneitä papereita. Rypistin niitä sitten lisää. Rypistin aivan pieneksi mytyksi ennen leikkaamista. Yllätyin, ovatkin paaaaaaaljon nätimpiä, kuin ne silitetyt. Leikkaaminen vain oli hieman haasteellisempaa, koska taiteltu paperi ei ole niin tiiviisti vastakkain, kuin se olisi sileänä. Ja näihin oli vähän vaikeampi tehdä ihan pieniä ripelöitä vaikka mitä eenmmän ripelöä näihin jaksaa leikata, sitä nätimpiä tulevat. Käytin silkkipaperia ja jonkinlaista käärepaperia, kopiopaperi on liian paksua näin pieniin.

Noh, mitäs minä näillä sitten teen, enpähän tiedä, ainakin postasin niistä :D Kyllä tää blogi rönsyää niin moneen suuntaan, ettei yhtään osaa sanoa, mihin kategoriaan tää kuuluu. Mutta onhan kyllä aika tavalla mun näköinen, en minäkään kuulu mihinkään kategoriaan....


Kiitos vinkeistänne ja mielipiteistänne tuohon pesemiseen. En sitten pese, kiva kun sain vahvistusta :)
Viihtyisää iltaa :)

12 kommenttia:

 1. Ihania noita on katsella, mutta minun kömpelöillä käsilläni tuollaisia ei tehdä. Eikä muuten tällä luonteellakaan ;-)

  VastaaPoista
 2. En kyllä osaisi, vaikka näitä olen leikellytkin joskus, nuo enkelit ja sydämet, erittäin kauniita!
  Hyvä kun rönsyilet, ei 188 lukijaa voi olla väärässä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania! Minullakin on tapana leikata keittiön ikkunaan lumihiutaleita. Niiden tekemisestä tulee aina jouluinen olo.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ovat hienoja. Pitäsköhän kokeilla iteki. Pitkään säilytin yhtä joskus vuosia sitten tekemääni malliksi. Vieläköhän se löytyis.

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita lumihiutaleita ☺

  VastaaPoista
 6. Superkauniita! Meillä tehdään näitä lasten kanssa joka vuosi. Viime vuonna luin hyvän vinkin, miten kiinnittää ikkunaan - hipaise kärkiin rasvatonta maitoa ja lätkäise ikkunaan. Tulee ne ikkunatkin sitten pestyä keväällä :)

  VastaaPoista
 7. Olen ollut nyt viimeaikoina itsekin kiinnostunut noiden lumitähtien teosta. En tosin tiedä, mihin niitä käyttäisin...

  VastaaPoista
 8. Kauniita, eipä ole tullut leikeltyä tämmösiä vuosikymmehniin :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä on kauniita. Itse en osaa.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)