lauantai 22. marraskuuta 2014

KOTIKONNUILLA

Kiittelen jälleen kommenteista. Kiva jos tykkäsitte mökeistä. Minäkin tykkään ja tykkään myös noista palleista :) Noi kuvien mökit ovat kaikki asuttavia pönttöjä, pohja aukeaa puhdistamista varten ja takaseinässä on koukut, joihin voi laitaa sidontalangan. Ravintolat ovat hieman suurempia. Laitan joku päivä kuvia.

Tää syksy on mennyt niin, etten ole päässyt yhtään ulos. Vain pieniä pyrähdyksiä pihan läpi olen juossut. Tasaantuu tämä ulkonaolo, koska kesällä olen aamuvarhaisesta iltamyöhään. Mutta nyt toivon, että jospa pian pääsisin kävelemään luontoon. Alan olla hapan.

Eilen ja viime yönä oli tullut hitusen verran lunta. Piti heti rientää ikuistamaan, kun ei voi varmasti tietää vaikka olisi ainoa lumi. Illalla vasta kuitenkin pääsin ulos. siispä kuvailin pimeällä. Ilman jalustaa lähdin liikkeelle, nojailin sitten milloin mihinkin paikallani pysyäkseni ja tietenkin hengittämättä. Kuvailin valoa kohti, elikäs kotiin päin.

Koti metsiköstä päin


...ja pihasta Ennen jaksoin leikkiä noiden lyhtyjenkin kanssa, enää en jaksa. On niitä ripusteltuina pitkin tuolla, mutten jaksa sytytellä. eikä niitä kukaan olisi katselemassakaan. Eri asia taajama-alueilla, lyhdyt tekevät tienoot nätin näköisiksi.
Lokoisaa lauantai-iltaa ;)

11 kommenttia:

 1. Siellä se on... kaunis koti iltavalossa! Mukavaa lauantai-iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja niin tunnelmallista on sinun talvisen kotipesän pihapiirissä...kodin kynttilät lämpöisin liekein...(hyräilee).

  VastaaPoista
 3. Siellä on koti niin kutsuvan näköisenä. Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallisia kuvia! Lunta onkin teillä tullut ihan reilusti, meillä täällä itäsuomessa on vain pikkasen väriksi ;)

  VastaaPoista
 5. ♥oi miten kaunista teillä on, ihana talo ja kauniit valot!

  VastaaPoista
 6. Hämärän hyssyköintiä lumikoristellussa pihassasi.

  VastaaPoista
 7. Kaunista. Mistä tuo lila kajo tulee?

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)