maanantai 15. joulukuuta 2014

JOULUKUUN VIIDESTOISTA

Herra Hermanni bongasi vierailta jääneet kakunpalat. Hermanni-parka, hän on liian pulska, pitäisi laihduttaa, mutta kun kaikki uppoaa. Ja ympäri vuorokauden vahtii ruokapaikan lähistöllä, jos toisille annettaisiin ruokaa, niin saisi edes katsella vierestä ja nieleskellä tyhjää. Tosi kiltisti odottaa vieressä. Hermanni on erityiskiltti herrasmies.


No, eihän hän saanut syödä edes näitä kakunpaloja, niissähän on kissoille myrkkyä, mutta sai edes nuoleskella ;)
(no juu, saa Hermannikin ruokaa, yritetään ihan omalla dieettiruualla pitää painoa kurissa)

Se kaunis viikonloppu sitten jäi taakse ja mustuus tuli takaisin. Mutta mustahan on kaunista, otetaan siitä kaikki irti ;) Onnellista eloa teille!


11 kommenttia:

 1. Hermanni päässy herkuttelemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Hermanni-herra on kuin meidän Pena-poika, kaikki käy ja aina pitää vahtia ruokapaikalla.
  Saa edes nuolaista, sekin joskus tuo hyvää mieltä.........

  VastaaPoista
 3. Samoin:onnellista eloa sinulle ja Hermanni-herralle! Harmillista tosiaan, että kauniit maisemat ovat nyt menneen päivän lumia.

  VastaaPoista
 4. Hermanni on herkkusuu, minkäs sille mahtaa. Meidän Juuso ei sentään tiikerikakkua syö, mutta croissantit ja joulutortut maistuvat kyllä.

  VastaaPoista
 5. Voihan Hermanni! Toisaalta on hyvä kun kaikki kelpaa, että ei oo ronkeli. Vaan kun se tahtoo kissoillakin kertyä tuo ylensyönti vyötärölle. Meidän Lisse alkaa olla aika läski...en tiedä miten laittaisi dieetille kun vähärasvaiset raksut eivät käy! Suurinpiirtein sylkäisee ne suustaan. Venni on normaalipainoinen, vaikka syö varmasti enemmän. Juuri sellainen, jolle kelpaa kaikki!

  VastaaPoista
 6. Kissat on siinäkin samanlaisia kuin ihmiset, toisille vaan maittaa ruoka paremmin kuin toisille. Meillä on Berniina semmoinen herkkusuu, joka kyllä pitää huolen ettei ruoka vanhene kupissa =D Viime jouluna oli unohtunut piparkakkuja pöydälle ja yön aikana oli jokaiseen ilmestynyt nuoltu reikä keskelle, tonttu varmaan oli asialla =D

  VastaaPoista
 7. Vai on sielläkin sellainen herkuttelija!! No salaatti ei mennyt Majurikissallani alas, melkein kaikki muua, jos vaan saa. Kamala jos siitä tulee lihava ja laiska! Kulkeeko Hermanni kuitenkin myyräjahdissa?

  VastaaPoista
 8. mainio Hermanni kerrassaan, tuo kakkupala olis maittanut mullekkin illalla tähteeksi jääneen lettupalan sijaan;)

  VastaaPoista
 9. Meilläkin kissat käy kaiken syötävän kimppuun, mitä pöydälle jää. Siiri on muka niin nälissään, että repii leipäpussiinkin reiän syödäkseen leipää. Eilen se nuoli jotakin kattilaa tiskipöydällä ja huomasin että se oli ukon laihdutuskeiton loppua! Onko ne niin viisaita, että osaavat ite laihduttaa!!!
  Kauniita lumikuvia lauantailta, onko vielä saman näköistä vai oliko se vain hetken kuorrutus?

  VastaaPoista
 10. Taitaakin Hermanni olla oikea herkkusuu :D

  VastaaPoista
 11. ♥Hermanni on niin söpöliini...vai saakohan herrasta sanoa niin.. ? :)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)