tiistai 27. tammikuuta 2015

HAASTE TIIALTA

 Tiia Minäkö keski-ikäinen-blogista paiskasi minua  haasteella. Kiitos Tiialle muistamisesta :)


Haastaja kertoo sinulle viisi aihettaHaastetun tulee kertoa top5 listansa jokaiseen aiheeseenHaastetun on keksittävä uudet 5 aihettaHaaste on annettava viidelle eri blogille (ei takaisin haastamista)1.Lapsuuden lempimuisto

-En tiedä onko niin lempi, mutta muistoja kuitenkin.  Olin tosi pienestä kova laulamaan. Olin varmaan n. 3- vuotias kun isäni körötteli polvellaan ja lauloi; Pieni tyttö sinisilmä, punaposki ruususuu. Istu tuohon polvelleni, siin on sulle laulupuu... Opin tämän laulun siitä.  Olin erityisen kiinnostunut musiikista ja laulamisesta. Kotimme vieressä oli koulu. Oli kiellettyä mennä koulun pihalla. Mutta kun kuulin koululaisten laulavan laulutunnilla, menin avoimen ikkunan alle istumaan ja kuuntelemaan. Oli kevät, lauloivat koivun oksaan korkealle.... Istuin koti portailla ja lauloin pukki ovelle kolkuttaa tokko hä hihähän tulla haa... Opettaja pysähtyi kuuntelemaan ja sanoi äidille; tuosta tytöstä tulee vielä jotakin....noooo ei ole tullut ;) Siitä tiedän nuo iät, että just täytettyäni 5-vuotta, tuo kotini paloi poroksi, olen siis ollut 4 tai vähemmän. Näitä juttuja tästä aiheesta riitäisi vaikka kuinka..... rakentelin itse itselleni soittimia..... heh, tee itse ihminen jo pienenä ;)


2.Haave joka on vielä toteuttamatta

-Nooo, edelliseeen viitaten, vaikka tuo soittotaito.

3.Nuoruuden kamalin muotimoka

-Voisikohan tuota sanoa mokaksi. Lantiofarkut, joita nyt viimevuosinakin on ollut. Just pepun yläpuolelle ylettyivät. Niin kireät, että vetoketjun sai kiinni vain maakuuasennossa, vaikka olin tosi laiha luuviulu. Ei tietenkään mitään niiden alla. Lyhyt neulepusero, joten puoliväli jäi paljaaksi. Lyhyt pusakkamainen itse tekemäni skottiruutuinen takki ja puoliväli edelleen paljaana. Pakkasta vaikka kuinka paljon ja tuo puoliväli oli paljaana. Seistiin pysäkillä odottamassa koulubussia, paleltiin hirmuisesti, mutta puoliväli piti olla paljaana. Miksiköhän, olihan muodissa myös maksitakit??? Pitiköhän mun olla vastarannankiiski? On ihan hyvä muistaa, minkälainen typerys itse on ollut nuorena, ei ole ikinä ollut varaa sanoa nuoria typeriksi. Nuo puserot joita käytin, olivat tuota tyyliä ;)
 Ja sittenhän oli nämä, joita nykyisinkin näkee. Onneksi en enää pukeudu noihin ;) 

 

4.Miten nukahdat, kirjan kanssa, television, älylaitteen vai ilman mitään

-Ihan hyvin ilman mitään. Eilenillalla olisin voinut laskea Herra Hermannin sormien koukkimista lampaiden laskemisen sijaan. Nukkui pääni vieressä ja haroi ilmaa. En nyt kuitenkaan noussut ottamaan kuvaa, vaan laitoin vanhan.


5.Lempi näyttelijä/näyttelijätär

-Vähän katselen näyttelijöitä, muttta ehkä Jack Nicholson, osaa näytelleä niin hienosti hulluja, tai voihan olla, ettei hänen tarvitse niissä osissa näytellä ;)


Lähetän haasteen edelleen 

Enkulin käsityöt- blogille, EmilielleMe like:lleSimolle ja AnjalleElämää onnenpähkinässä-blogille  ....ja ihan itse hra Blogger kirjoittaa tuon kokoisina, en saa muutettua :(


Teidät valitsin tällä kertaa, mutta ei paineita, jos joskus sattuu olemaan aikaa, eikä tiedä mitä postaisi, niin tässä aihatta :)

Ja sitten vaikein, elikäs uudet kysymykset. 

Minkälaiset käsityöt ovat ylitse muiden, voi olla sellainenkin, mitä ei itse tee.
Millä ja miten puhdistat kasvosi iltaisin?
Saunotko usein, käytätkö vihtaa?
Oletko kaikkiruokainen, lempiruokasi?
Miten hoidat kuntoasi?

Tällasia juttuja tällä kertaa ;) Mukavaa päivää!

Ja voi hyvä ihme millaisiksi tekstit menivät, yrittäkää jaksaa :)


13 kommenttia:

 1. Tuli muistoja mieleen muotikuvista:)

  VastaaPoista
 2. Hauska lukea näitä muistojasi ja muita tarinoita. Etenkin tuo napapaita-yhdistelmä....huh! Ei tosiaan voi moittia omia nuoria :) Vaikka itelläkin varmaan vastaavia mokia, on silti tullut motkotettua joskus...

  VastaaPoista
 3. Jestas, miten sitä onkaan päässyt nuo vaatteet unohtumaan. Ei sitä nuorena aina äly liikoja omassa päässä liikahdellut.

  VastaaPoista
 4. Mukavia muisteloita sinulla. Minäkin ehkä osaisin nyt soittaa pianoa, jos olisi ollut vara hankkia se kotiin. Viulu ostettiin mutta kun sen vinguttaminen ei kiinnostanut. Serkulla oli flyygeli ja sitä minäkin haikailin. Vieläköhän sitä oppisi nuoteista soittamaan?

  VastaaPoista
 5. Jostain olen lukenut herra Nicolssonin kertoneen, ettei hänen todellakaan tarvitse hirveesti näytellä... Hän on kyllä hyvä rooleissaan, todellakin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta. Olen huono näissä haasteissa, mutta yritän.

  VastaaPoista
 7. Minäkin muistan ne makitakit ja mikrosortsit. Itse olin liian pieni pukeutumaan muodikkaasti. Leveälahkeisia teryleenihousuja kuitenkin muistan käyttäneeni, kirkkaan vihreitä :)

  VastaaPoista
 8. Ooooo, kiitos haasteesta. Vastaan kyllä, ihan lähitulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin viimein kissablogiini saamaani haasteen, mutta vastasin siihen omassa kissattomassa blogissani :)
   http://mrsnobodyelse.blogspot.fi/2015/02/5-x-5-x-5-x-5-haaste.html

   Poista
 9. Vai minut haastettu! :) Kiitos! Koetanpa vastailla tässä lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 10. Olipa hauska postaus! Ja mukavat , tunnelmalliset kuvat! Noora/www.noorajatuukka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Ihanaa kun tartuit haasteeseen. Mahtava postaus, tuli hyvä mieli. <3

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)